GOSSIP

Τζένιφερ Λόπεζ: Ποζάρει με δαντελένια εσώρουχά και «ρίχνει» το Instagram (vid)

Τζένιφερ Λόπεζ: Ποζάρει με δαντελένια εσώρουχά και «ρίχνει» το Instagram (vid)
Instagram

Ετοιμάζεται για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Tζένιφερ Λόπεζ

Tα δαντελένια εσώρουχά της φόρεσε η Λατίνα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ και «ανέβασε» ένα βίντεο στο Instagram κάνοντας τους θαυμαστές της να παραληρούν.

«Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει…», έγραψε στην ανάρτησή της ποζάροντας με τα σέξι εσώρουχά της για γνωστή εταιρεία εσωρούχων.

Αστειεύτηκε με τη viral έκφραση του Μπεν Άφλεκ - «Το... χαρούμενο πρόσωπό του»

Το βίντεο που δείχνει τη Τζένιφερ Λόπεζ να...κατσαδιάζει τον μάλλον βαριεστημένο και ελάχιστα ενθουσιώδη Μπεν Άφλεκ στα βραβεία Grammy έγινε viral τα τελευταία 24ωρα στο διαδίκτυο. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης υποστήριξαν πως στο εν λόγω βίντεο η Λατίνα σταρ λέει στον σύζυγό της να προσπαθήσει να... δείξει πιο φιλικός.

Οι φήμες για τη σχέση τους έκτοτε δίνουν και παίρνουν, η έκφραση του Άφλεκ έγινε...meme και το άβολο περιστατικό συνεχίζει να προκαλεί συζητήσεις. H Tζένιφερ Λόπεζ αποφάσισε λοιπόν να περάσει στην αντεπίθεση, αστειευόμενη για το όλο θέμα. Μετά την πρεμιέρα του πρώτου τρέιλερ για την επερχόμενη ταινία AIR του Άφλεκ, η 53χρονη Λόπεζ μοιράστηκε την προεπισκόπηση στο Instagram με μια αξιοσημείωτη αλλαγή.

Στη δημοσίευση της Λόπεζ, υπάρχει μια ακίνητη εικόνα του Άφλεκ ως συνιδρυτής της Nike, Inc., Philip Knight, με λεζάντα που γράφει «το χαρούμενο πρόσωπο του συζύγου μου», σε μία προφανή αναφορά στα σχόλια του διαδικτύου για την έκφραση του Άφλεκ. «AIR… δεν μπορεί να περιμένει!» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, το οποίο κατά τα άλλα δείχνει το τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας.

Ο Άφλεκ έγινε πρωτο θέμα στα Grammy - όπου η Λόπεζ απένειμε το βραβείο καλύτερου ποπ φωνητικού άλμπουμ στον νικητή Χάρι Στάιλς - επειδή φαινόταν να βαριέται όταν οι κάμερες εστίασαν στο πρόσωπό του κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του βραβείου.

Το ζευγάρι καθόταν με τον Ντουέιν Τζόνσον και τη σύζυγό του Λόρεν Χάσιαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο Λος Άντζελες, χαμογελώντας για φωτογραφίες καθώς απολάμβαναν τα σόου καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Ο Άφλεκ όπως σχολίασαν αρκετές «κακές γλώσσες» ίσως θα ήθελε να βρίσκεται κάπου αλλού.