ΚΟΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λόπεζ: Η viral στιγμή στα Grammy - Γιατί «κατσάδιασε» τον Μπεν Άφλεκ

Tζένιφερ Λόπεζ και Μπέν Άφλεκ
Tζένιφερ Λόπεζ και Μπέν Άφλεκ
ΑΡ

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο επί έξι μήνες σύζυγός της, Μπεν Άφλεκ «συνελήφθησαν» από την κάμερα σε ένα στιγμιότυπο έντασης στα βραβεία Grammy το βράδυ της Κυριακής (5/2). Οι ταμπλόιντ αποκρυπτογράφησαν τον διάλογο που είχαν

Η Τζένιφερ Λόπεζ ζήτησε από τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ να κάνει περισσότερη προσπάθεια κατά τη διάρκεια των βραβείων Grammy, παρακινώντας τον 50χρονο ηθοποιό να προσποιηθεί...ότι διασκεδάζει, σε ένα άβολο στιγμιότυπο που κατέγραψε η κάμερα.

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ, ο οποίος συχνά δείχνει πιεσμένος και θυμωμένος όταν βρίσκεται δημόσια, εθεάθησαν να ανταλλάσσουν τεταμένες λέξεις κατά τη διάρκεια της τελετής, καθώς ο οικοδεσπότης Τρέβορ Νόα κάθισε δίπλα τους. «Σταμάτα», ακούγεται να του λέει ο Λόπεζ. «Δείξε πιο φιλικός. Δείξτε πιο κινητοποιημένος». Ο Άφλεκ απαντά: «Μπορεί να το κάνω». Η Λόπεζ κοιτάζει γαλήνια καθώς ένας κατακόκκινος Άφλεκ την προκαλεί. Αρνείται να απαντήσει στην επιθετική της στάση, η οποία φαίνεται να τον εκνευρίζει περισσότερο.

Οι εκφράσεις στα πρόσωπά τους παγώνουν καθώς συνειδητοποιούν ότι η συνομιλία τους καταγράφηκε από την κάμερα, αν και δεν είναι σαφές τι ακριβώς είπαν μεταξύ τους. Το τεταμένο στιγμιότυπο ξεκίνησε με τον 50χρονο Άφλεκ, να ψιθυρίζει στο αυτί της συζύγου του, ενώ εκείνη απομακρύνθηκε απότομα. Εκείνος συνοφρυώνεται, ισιώνει το γιλέκο του και τη στάση του, προτού καταλάβουν οτι τους «έπιασε» η κάμερα.

Οι χρήστες του TikTok που παρακολουθούσαν τη στιγμή στην πλατφόρμα έσπευσαν να σχολιάσουν. «Η Τζένιφερ Γκάρνερ ειναι στο σπίτι και τρώει ποπ κορν σαν να λέει…. Κορίτσι μου είναι δικό σου πρόβλημά τώρα», είπε ένας. Ο Μπεν Άφλεκ μοιάζει σαν να προτιμά να είναι στα Dunkin», έγραψε στο Twitter ένας άλλος αναφερόμενος στο διάσημο πάθος του Άφλεκ για τη γνωστη αλυσίδα ντόνατς. Ένας άλλος έγραψε: «Ο Μπεν Άφλεκ μοιάζει να προτιμά να είναι στον οδοντίατρο». «Μπεν Άφλεκ, κούνησε τα μάτια σου, αν είσαι καλά», έγραψε στο Twitter ένας άλλος θεατής.

Η Λόπεζ με παγωμένο πρόσωπο προσπάθησε να καλύψει τη στιγμή, αν και ο σύζυγός της είχε μια κενή έκφραση όλο το βράδυ. Ο Aφλεκ είχε «συλληφθεί» να αντιμετωπίζει θυμωμένα τη Λόπεζ στην πρεμιέρα της ταινίας της, Shotgun Wedding, στις 18 Ιανουαρίου, ενώ είναι γνωστό ότι την πρώτη φορά είχαν χωρίσει λόγω της ασφυκτικής πίεσης στη σχέση τους απο τη διαρκή δημοσιότητα και τους παπαράτσι που τους ακολουθούσαν παντού.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε πάντως στα σόσιαλ μίντια η Λόπεζ, όλα έμοιαζαν καλά.«Πάντα η καλύτερη στιγμή με την αγάπη μου, τον σύζυγό μου», έγραψε στη λεζάντα.