GOSSIP

Σακίρα: Ήμουν «εξαρτημένη» από τον Πικέ - Θέση στην... κόλαση για γυναίκες όπως η Κλάρα Κία

Σακίρα: Ήμουν «εξαρτημένη» από τον Πικέ - Θέση στην... κόλαση για γυναίκες όπως η Κλάρα Κία
H Σακίρα και ο Πικέ
AP

Η Σακίρα έδωσε τη δεύτερη συνέντευξή της μετά τον χωρισμό με τον Ζεράρ Πικέ μιλώντας με απόλυτη ειλικρίνεια για το πώς την επηρέασε το γεγονός

Η Σακίρα μίλησε στον Μεξικανό δημοσιογράφο Ενρίκε Ασεβέντο.

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια εξήγησε ότι βίωσε τον χωρισμό σαν μία «προσωπική τραγωδία» και ότι χρειάστηκαν μεγάλες προσπάθειες για να σταθεί ξανά στα πόδια της μετά από αυτό που συνέβη. Από την συνέντευξη δεν έλειψαν τα «βέλη» προς την νυν σύντροφο του Πικέ, την 23χρονη Κλάρα Κία Μαρτί, με την οποία ο ποδοσφαιριστής απάτησε την Σακίρα.

Χωρίς να κατονομάσει την νεαρή Ισπανίδα, η Σακίρα είπε χαρακτηριστικά ότι οι γυναίκες θα πρέπει να στηρίζουν η μία την άλλη και ότι «υπάρχει μία ξεχωριστή θέση στην Κόλαση» για όσες δεν το κάνουν.

«Μέσα από τα τραγούδια μου πάντα ένιωθα το καθήκον να χρησιμοποιώ τη φωνή μου και να τη δανείζω σε όσους δεν μπορούν να μιλήσουν», είπε η Σακίρα. «Έχω συνειδητοποιήσει ότι οι γυναίκες βρισκόμαστε σε μια κομβική στιγμή κοινωνικά, σε ένα σημείο όπου η υποστήριξη που μπορούμε να λάβουμε η μία από την άλλη είναι πολύ σημαντική.

«Και όπως έλεγε η Μαντλίν Ολμπράιτ , η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ: “Υπάρχει μια ξεχωριστή θέση στην Κόλαση που προορίζεται για εκείνες τις γυναίκες που δεν υποστηρίζουν τις άλλες”», τόνισε.