GOSSIP

Κριστιάννα Μπέτα για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Έχει τύχει να της πω ότι κάποιος δεν κάνει για εκείνη»

Κριστιάννα Μπέτα για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Έχει τύχει να της πω ότι κάποιος δεν κάνει για εκείνη»

Η Κριστιάννα Μπέτα, η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, μίλησε για την έκθεση ζωγραφικής της αλλά και για τη σχέση με τη μητέρα της.

Το βράδυ της Δευτέρας η Κριστιάννα Μπέτα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μίλησε μεταξύ άλλων και για την σχέση της με τη μητέρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου.

Αφορμή γι’ αυτή την τηλεοπτική εμφάνιση στάθηκε η πραγματοποίηση της δεύτερης έκθεσης ζωγραφικής της με τίτλο «Through my eyes».

Ενώ είχε σπουδάσει νομική, την Χριστιάνα Μπέτα κέρδισε η τέχνη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με τον Γιώργο Λιάγκα, βέβαια, η κουβέντα τους δεν άργησε να στραφεί και προς τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Είναι η πρώτη μου ατομική έκθεση στην Αθήνα, έχω 35 έργα, τα όποια διατίθενται προς πώληση. Ο χρόνος που θα μου πάρει για ένα έργο έχει να κάνει με την έμπνευση αλλά και με το πόσο θα με δυσκολέψει στην πορεία. Έχω κάνει έργα μέσα σε μία μέρα, αλλά υπάρχουν και έργα που έχω κάνει δύο μήνες να τα τελειώσω», δήλωσε και συνέχισε:

«Έχω σπουδάσει στο πολιτικό της Νομικής, μετά έκανα ένα μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά, μετά έφυγα Λονδίνο, όπου τελείωσα νομική. Η μαμά μου μου έλεγε να κάνω ότι θέλω και να είμαι ευτυχισμένη. Επειδή ζωγράφιζα από πάρα πολύ μικρή και με παρότρυναν να ασχολούμαι με την τέχνη. Την ημέρα που αποφάσισα να παραιτηθώ από την δουλειά μου στη νομική και πήρα τηλέφωνο τους γονείς μου, ήταν πολύ χαρούμενοι και οι δύο. Το ότι μεγάλωσε σε έναν σπίτι με καλλιτέχνη με επηρέασε».

Επίσης υποστήριξε πως με τη μητέρα της τα μοιράζονται όλα. Είναι πολύ δεμένες και μάλιστα συζητούν μεταξύ τους ακόμη και τα πιο προσωπικά τους θέματα.

«Με τη μητέρα μου και την αδελφή μου είμαστε πολύ δεμένες. Ήταν φανταστικό να μεγαλώνουμε όλες μαζί, στην αρχή ήταν και η γιαγιά μου και ήμασταν 4. Δεν νιώσαμε έλλειψη από την πατρική φιγούρα, γιατί και ο δικός μου μπαμπάς αλλά και της Ανδριάννας ήταν πάντα εκεί. Συζητάμε τα πάντα με την μητέρα μου, ακόμα και τα ερωτικά μας. Έχει συμβεί πολλές φορές η μητέρα μου να μου πει ότι κάποιος σύντροφος δεν κάνει για εμένα, αλλά και εγώ το ίδιο για εκείνη», είπε.

Στην ερώτηση για το αν η Νατάσα Θεοδωρίδου πρόκειται να ξαναπαντρευτεί, απάντησε η κόρη της: «Δε νομίζω, αλλά αν είναι ευτυχισμένη, γιατί όχι; Εγώ θέλω οι γονείς μου να κάνουν αυτό που τους κάνει χαρούμενους. Αν θέλουν να παντρευτούν ας παντρευτούν, αν δεν θέλουν δεν θα παντρευτούν. Η ζωή είναι μικρή, πρέπει να περνάμε καλά».

Σχετικές ειδήσεις

Το μεγάλο βήμα στη ζωή της Χριστιάνας και η διπλή χαρά της Θεοδωρίδου

Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι προτάσεις που έχει δεχθεί, η τραπ μουσική και οι άντρες που την πλησιάζουν

Νατάσα Θεοδωρίδου: Στενοχωρημένη και θυμωμένη με τη διαφήμιση του Jumbo