GOSSIP

Μπέττυ Μαγγίρα: «Ατύχημα» για την παρουσιάστρια στον αέρα – Χόρευε και φάνηκε το εσώρουχό της

Μπέττυ Μαγγίρα: «Ατύχημα» για την παρουσιάστρια στον αέρα – Χόρευε και φάνηκε το εσώρουχό της

Η Μπέττυ Μαγγίρα είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

Η Μπέττυ Μαγγίρα είχε ένα μικρό ατύχημα στον αέρα της εκπομπής καθώς φορώντας μία φούστα με σκίσιμο μπροστά, ενώ επιδείκνυε τις χορευτικές της ικανότητες, φάνηκε το εσώρουχό της. Ο συνεργάτης της, Παναγιώτης Χατζηδάκης, την πρόδωσε on air και εκείνη έσπευσε να απολογηθεί. Πριν λίγες ημέρες η Μπέττυ Μαγγίρα με αφορμή ένα ιδιαίτερα στενό παντελόνι, που επέλεξε να χορέψει προχώρησε σε μια εξομολόγηση.

«Μπράβο σου που το έβαλες αυτό το ρούχο και έκανες κι αυτά τα ανοίγματα. Δεν σου περνούσε από το μυαλό κι αν σκιστεί τι κάνω;» τη ρώτησε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Είμαι έτοιμη για όλα, αγάπη μου. Μου έχει πέσει η φούστα στη Eurovision, τι να λέμε τώρα;», του απάντησε η παρουσιάστρια και αφηγήθηκε στην ομάδα της ένα ατυχές περιστατικό που της έτυχε στον εθνικό τελικό της Eurovision του 2008.

«Στις γρήγορες αλλαγές στον ελληνικό τελικό φορούσαμε κάτι φούστες κι ήμασταν με κορμάκια. Πηγαίναμε πίσω, ερχόντουσαν οι χορευτές με τις βεντάλιες κι αλλάζαμε σε 5-8».

«Αυτή ήταν μία χριτς-χρατς φούστα, που το περιμέναμε με τη Ματθίλδη ότι μπορεί να μην κουμπώσει σε μια απ’ τις δυο και μάλιστα το βάλαμε στο σενάριο. Είπαμε ότι αν πέσει στη μία θα πει η άλλη ότι έκανες επίτηδες για να φανείς πιο πολύ. Και το περάσαμε ότι ήταν στημένο, ενώ δεν ήταν», παραδέχθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Όταν έπεσε όμως η φούστα, ακούω ένα «ωωω» από κάτω. Αν μη τι άλλο άρεσε», κατέληξε με χιούμορ η παρουσιάστρια.

Σχετικές ειδήσεις

Μαγγίρα: «Θα ήθελα τώρα να γεννήσω έναν ολόκληρο στρατό, θέλω πολλά παιδιά»

H εγκυμονούσα Κόλλια & η Μαγγίρα με τις κόρες της

Survivor All Star - Μπέττυ Μαγγίρα: «Ο Σπύρος Μαρτίκας τρώει μανιτάρια, έχει παραισθήσεις»