GOSSIP

Μπακοδήμου για Βανδή: Είναι σαν αστυνομία ηθών αυτοί που της κάνουν bullying

Μπακοδήμου για Βανδή: Είναι σαν αστυνομία ηθών αυτοί που της κάνουν bullying

Η Μαρία Μπακοδήμου στήριξε τη Δέσποινα Βανδή για τις ενδυματολογικές της επιλογές. 

Πριν από λίγες ημέρες η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε και πάλι στα φώτα της δημοσιότητας, μόνο που αυτή τη φορά ο λόγος δεν αφορούσε τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια δέχτηκε έντονη online επίθεση και κριτική σχετικά με την αποκαλυπτική και σέξι εμφάνισή της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Η πρώτη που έσπευσε να στηρίξει τη Βανδή ήταν η Σίλια Κριθαριώτη, που είναι άλλωστε και η δημιουργός του ρούχου που δέχθηκε την κριτική: «Όντας στη Νέα Υόρκη όπου έκανα την πρώτη πρόβα της κυρίας Βανδή, ήθελα να δημιουργήσω σε αυτό το γυμνασμένο εφηβικό τέλειο κορμί αισθησιακά κοστούμια που να θυμίζουν cabaret και να ανοίγουνε μια νέα, φρέσκια, διαφορετική διάσταση στη νυχτερινή διασκέδαση».

Την Τετάρτη το απόγευμα ήταν η σειρά της Μαρίας Μπακοδήμου να πάρει θέση και να σταθεί στο πλευρό της Βανδή. Η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε πώς «δεν θα έπρεπε πια μια γυναίκα να δέχεται bullying για το τι θα φορέσει. Είμαστε στο 2023, είναι λίγο σαν αστυνομία των ηθών. Να αρχίσουμε και τη μαντίλα. Μου γράφουν στα social media γιατί φοράω μίνι, γιατί έχω ντεκολτέ. Και η μαμά μου το λέει. Αν τα σχόλια είναι τοξικά τα μπλοκάρω. Δεν θέλω να τους δώσω τον χώρο να βγάλουν πίκρα».