GOSSIP

Θεσσαλονίκη: «Χαμός» με την Μόνικα Μπελούτσι στο «Ολύμπιον» - Βραβεύτηκε με τον «Χρυσό Αλέξανδρο»

beluci
Photo: Εurokinissi

Εκατοντάδες θαυμαστές  υποδέχτηκαν την Μόνικα Μπελούτσι στο «Ολύμπιον» πριν από τη προβολή της ταινίας «Μαλένα»

Η Μόνικα Μπελούτσι βραβεύτηκε με τον «Χρυσό Αλέξανδρο» από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για το σύνολο της προσφοράς της στο σινεμά.

Η Ιταλίδα σταρ, έφτασε λίγο μετά τις 8 το απόγευμα της Πέμπτης στον χώρο του Φεστιβάλ, με τα εκατοντάδες άτομα που την περίμεναν να την αποθεώνουν, όπως αναφέρει το thestival.gr

Στην κατάμεστη αίθουσα του “Ολύμπιον”, η Ιταλίδα star βραβεύτηκε απόψε από το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με τον τιμητικό «Χρυσό Αλέξανδρο» για το σύνολο της προσφοράς της στο σινεμά.

Η βράβευση έγινε με αφορμή την προβολή της ταινίας “Μαλένα”, του Τζουζέπε Τορνατόρε, μια συγκινητική ιστορία ενηλικίωσης και συγχρόνως τοιχογραφία μιας οδυνηρής ιστορικής περιόδου, όπου η Μόνικα Μπελούτσι ερμηνεύει υποδειγματικά έναν πολυσύνθετο γυναικείο χαρακτήρα.

Η Μόνικα Μπελούτσι περπάτησε χαμογελαστή στο κόκκινο χαλί και πριν μπει στους χώρους του κινηματογράφου, χαιρέτησε τον κόσμο, έβγαλε μερικές φωτογραφίες, υπέγραψε αυτόγραφα, ενώ της έδωσαν και μια ανθοδέσμη.

Η Μόνικα Μπελούτσι ανέβηκε στην Σκηνή και παρέλαβε το τιμητικό βραβείο από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Στη συνέχεια η ηθοποιός τους ευχαρίστησε όλους από τα βάθη της καρδιάς της για το βραβείο που της απονεμήθηκε και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στην Μαρία Κάλλας, η οποία όπως είπε, αποτέλεσε πηγή της έμπνευσής της.