GOSSIP

Μαρία Σολωμού: «Ξέρει η Κουτσελίνη πώς να πει κάτι για να βγει πιο juicy, μπορεί να υπήρξε πιεστική»

Μαρία Σολωμού: «Ξέρει η Κουτσελίνη πώς να πει κάτι για να βγει πιο juicy, μπορεί να υπήρξε πιεστική»

Η Μαρία Σολωμού σχολίασε την κόντρα της  Ζήνας Κουτσελίνη με τη Μαίρη Συνατσάκη. 

Η Μαρία Σολωμού σε συνέντευξη που παραχώρησε μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για τη Μαίρη Συνατσάκη. Συγκεκριμένα, η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε τις προάλλες σε έναν σχολιασμό που είχαν κάνει σε εκπομπή που παρουσίασαν στο παρελθόν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και υποστήριξε στις δηλώσεις της, πως είχαν βρίσει το παιδί της.

Η ηθοποιός μίλησε στο «Super Κατερίνα» και είπε αρχικά για το θέμα: «Δεν το άκουσα και δεν το είδα ακριβώς, έχω ενημερωθεί για λίγα πράγματα. Μια ερώτησή μου είναι: γιατί τώρα όλα αυτό; Μετά από 9 χρόνια, πως προέκυψε να γίνει θέμα κάτι τέτοιο;». Πρόσθεσε ακόμη, ότι: «Το μόνο που έχω να πω σίγουρα, επειδή τη Μαίρη την ξέρω προσωπικά. Είναι ένα παιδί η Μαίρη, που αν κάποιος ξέρει και ζει political correct και το εφαρμόζει στη ζωή του και δεν το έχει ως βιτρίνα, είναι η Μαίρη».

Στη συνέχεια τόνισε: «Της Μαίρης δεν της πήγε ποτέ η τηλεόραση. Είναι τόσο καλή σε όλα τα άλλα που κάνει. Δεν ξέρω γιατί ασχολήθηκε με την τηλεόραση. Νιώθω ότι είναι ένα κομμάτι, το οποίο δεν είναι η Μαίρη. Ξέρει η Ζήνα Κουτσελίνη, γιατί είναι στη δουλειά τόσα χρόνια και έχει υπάρξει και η ίδια πίσω από τις κάμερες και μπορεί να έχει γίνει πιεστική, τι πάει να πει να βγει κάτι πιο juicy. Πριν 10 χρόνια ήταν διαφορετικά. Αλλά και πάλι δεν βρίσκω κάτι το οποίο να είναι τόσο έντονο που να το ανασύρεις μετά από χρόνια. Αν σου πω εγώ τι κρατημένα έχω… Γιατί να γίνει αυτό τώρα και με ένα άτομο που δεν έχει να του προσάψει κανείς κάτι για τους τρόπους του; Είναι ένα παιδί που δεν έχει κακία μέσα του».

Ακόμη, η Μαρία Σολωμού θέλησε να επισημάνει ότι: «Ας αναλογιστούμε όλοι εμείς που καθόμαστε και είμαστε μπροστά στις εκπομπές ή στα πάνελ, κατά καιρούς τι έχει πει το στόμα μας. Επειδή η κυρία Κουτσελίνη είναι άνθρωπος της τηλεόρασης, οπωσδήποτε το αντιλαμβάνεται αυτό το πράγμα».

«Δεν μου κάνει εντύπωση να με πιάσει κάποιος στο στόμα του εμένα, και τώρα με πιάνουν και βρίζουν… Ειδικά για τη Μαίρη όμως το λέω, γιατί είναι ένα παιδί που δεν προκαλεί και δεν έχει κακία μέσα του. Δεν το λέω γιατί τη συμπαθώ, αλλά γιατί έτσι είναι», είπε.