MEDIA

Μαίρη Συνατσάκη - Δημήτρης Ουγγαρέζος: Απαντούν στη Ζήνα Κουτσελίνη - «Δεν βρίζω το παιδί της»

Μαίρη Συνατσάκη - Δημήτρης Ουγγαρέζος: Απαντούν στη Ζήνα Κουτσελίνη - «Δεν βρίζω το παιδί της»

Μαίρη Συνατσάκη και Δημήτρης Ουγγαρέζος δίνουν τις δικές τους απαντήσεις στο «έβρισαν το παιδί μου» που είπε η Ζήνα Κουτσελίνη

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησαν στις κάμερες μετά τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη, ότι έχουν βρίσει το παιδί της σε παλαιότερη εκπομπή με αποτέλεσμα να ανοίξει ο ασκός του αιόλου στις τηλεοπτικές εξελίξεις.

Η Μαίρη Συνατσάκη ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Επειδή ευτυχώς υπάρχει το απόσπασμα της συγκεκριμένης τηλεοπτικής στιγμής, είναι απολύτως φανερό ότι δε βρίζω το παιδί κανενός ανθρώπου. Ο τρόπος που διαβάζω το απόσπασμα είναι πράγματι εκνευριστικός. Έχω μια υπερβολή και μια “τηλεοπτικίλα” εκείνης της εποχής που με ενοχλεί. Ουσιαστικά αυτό έλεγα και στο podcast. Ότι εκείνα τα χρόνια που έκανα τηλεόραση, έπρεπε να είμαστε όλοι “κάπως” για να μοιάζουμε τηλεοπτικές φιγούρες. Με βρίσκω ενοχλητική στο ύφος που διαβάζω το κείμενο και τις ερωταπαντήσεις, καθώς και με το γεγονός ότι πετάω το περιοδικό, αλλά επαναλαμβάνω πουθενά δε βρίζω το παιδί της κυρίας Κουτσελίνη.

Επίσης το “I rest my case” είναι ξεκάθαρο σχόλιο απέναντι στο “η κυρία που έχουμε στο σπίτι θα μας πλένει τα πιάτα”. Μου φάνηκε λίγο νεόπλουτο.

Δεν έχω μιλήσει μαζί της ποτέ, ούτε πριν, ούτε μετά από αυτό το απόσπασμα. Έτσι θα έπρεπε να γίνει όμως. Από τότε κιόλας. Ειλικρινά όμως θεωρώ πολύ σοβαρό 9 χρόνια μετά, να υπάρχει ο τίτλος για μένα “Η Συνατσάκη έβρισε το παιδί μου”, ενώ αποδεδειγμένα δεν το έχω κάνει. Αυτή είναι μια πολύ σοβαρή κατηγορία, χωρίς καμία απόδειξη και χωρίς κανένα λόγο»

Από τη μεριά του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν θέλησε να πει πολλά:

«Ρε παιδιά ούτε ο Κασσελάκης να ήμουν, τόσες κάμερες ποτέ. Ξέρετε πως δε μιλάω από τον δρόμο και το αυτοκίνητο. Να είστε καλά, συγγνώμη που περιμένατε»

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έβρισαν το παιδί μου»

Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία δήλωσε ότι την πνίγει η τηλεόραση. Τότε αναφέρθηκε στο περιστατικό που είχε συμβεί πριν από χρόνια στην εκπομπή Spata Live, όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη είχαν αναφερθεί στην κόρη της.

«Η κυρία Συνατσάκη δεν νομίζω να περιορίστηκε ποτέ ο αυθορμητισμός της. Άλλωστε, κάποτε σε μια εκπομπή που ήταν, έβρισε το παιδί μου, μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν τον είχε περιορίσει τον εαυτό της, ενδεχομένως να το είχε σκεφτεί καλύτερα. Είναι ωραίο οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό και οι ίδιοι, να το θυμούνται, όταν μετά από χρόνια κρίνουν τους άλλους», υπενθύμισε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Για το τι είχε συμβεί εκείνη τη μέρα η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε: «Η κυρία Συνατσάκη μαζί με τον κύριο Ουγγαρέζο τότε, είχα δώσει μια συνέντευξη για την κόρη μου, όπου μιλούσα κι έλεγα ότι η κόρη μου είναι μικρή και της αρέσει πολύ η μαγειρική και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σεφ. Και πετάγεται ο Ουγγαρέζος τότε σε όλη την παρέα και είπαν “θα σε πάει αίμα” και γελούσαν όλοι μαζί, αυτός ήταν ο τίτλος της εκπομπής. Επειδή την κόρη μου τη λένε Έμμα, ότι θα με πάει… αίμα! Και πέταξαν τότε το περιοδικό κάτω τότε με σνομπισμό. Όλα αυτά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, κάποια χρόνια πίσω».

«Να μην τα ξεχνάμε αυτά και η κυρία Συνατσάκη νομίζω ότι δεν είναι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή, γιατί δεν ξέρω και αν της έγινε κάποια πρόταση για να είναι στην τηλεόραση. Ελπίζω στο μέλλον να της γίνουν πολλές προτάσεις και να είναι στην τηλεόραση. Δεν μου αρέσει όταν κάθομαι στο τάμπλετ, στο καναπέ μου και σχολιάζω τα πάντα, να ξεχνάω τα πράγματα που διέπραξα εγώ. Τώρα θα μου πεις ότι ήταν μικρή σε ηλικία τότε, εννέα χρόνια πίσω, θα το δεχτώ, θα το αφουγκραστώ και θα το αποδεχτώ εν μέρει», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για μελλοντική συνεργασία με τη Μαίρη Συνατσάκη, η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε: «Από τη διευθυντική μου θέση ίσως επέλεγα τη Μαίρη Συνατσάκη, αλλά δεν την ενδιαφέρει η τηλεόραση γιατί κάποιος την “πνίγει”. Και δεν θα ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία να την “πνίξω” κι εγώ».