GOSSIP

Ελένη Μενεγάκη: Αυτός ήταν ο μεζές που την έκανε να «σπάσει» τη δίαιτα στον «αέρα» της εκπομπής

Ελένη Μενεγάκη: Αυτός ήταν ο μεζές που την έκανε να «σπάσει» τη δίαιτα στον «αέρα» της εκπομπής

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ξεκινήσει διατροφή και την «έσπασε» εξαιτίας των γλυκισμάτων που ήρθαν στο πλατό της εκπομπής της

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ξεκινήσει διατροφή, όπως αποκάλυψε πριν από μερικές μέρες στον «αέρα» της εκπομπής της, Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου έκανε ένα μικρό διάλειμμα.

Αφορμή στάθηκε ένα μπολ με μπεζέδες, που είχε ετοιμάσει ο chef που φιλοξένησε στην εκπομπή «Ελένη». Η παρουσιάστρια πήρε έναν μπεζέ από το πιάτο και είπε: «Κάνε ένα κρατς δεν πειράζει ένα τίποτα είναι. Δεν του φαίνεται» και τον δοκίμασε.

«Λίγο η πείνα μου, λίγο οι γεύσεις που τις έχω στερηθεί, λίγο το αριστουργηματικό του μανταρίνι έχω μείνει χαζή. Άξιζε που έκανα την παρασπονδία μου», είπε χωρίς να μπορεί να κρύψει το πόσο απολάμβανε το γλυκό.

Τον Νοέμβριο, η παρουσιάστρια υποδέχτηκε στο πλατό την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και την ώρα της μαγειρικής, μίλησε για τη διατροφή που ξεκίνησε και το ρεύμα που έφαγε χθες το βράδυ.

«Έχω ξεκινήσει από χθες μια μικρή αποτοξίνωση. Λέω πως με τη φόρα που έχω πάρει, αν περάσουν και οι γιορτές, τελειώσαμε μετά, δεν υπάρχει επιστροφή. Θέλω να χάσω πόντους, μην κάνουν τα κουμπάκια γκλαν και πετάγονται. Μπαίνω στο νούμερό μου αλλά δεν βγαίνω μετά» είπε.

Συνέχισε, λέγοντας: «Έκλαιγα χθες το βράδυ, έφαγα μια μπολάρα σαλάτα. Για αυτό τους έχω προετοιμάσει όλους, άμα βλέπετε και δεν είμαι καλά, να θυμάστε. Άμα με αφήσετε νηστική το βράδυ θα φάω και τα βιβλία. Θα κάνω αυτά που κάνω όταν βλέπω πως έχω ξεφύγει, τώρα έχω χοντροξεφύγει. Άμα με βλέπετε εσείς μια χαρά είμαι και εγώ χαρούμενη. Σήμερα το πρωί θυμήθηκα τον παππού μου τον Γιώργο. Έβρασα ένα αυγό και το τεμάχισα. Έβαλα από πάνω όλες τις μυρωδιές μπας και χορτάσω».