GOSSIP

Όπρα Γουίνφρεϊ: Αγνώριστη στην τελευταία της εμφάνιση μετά την απώλεια κιλών

Όπρα Γουίνφρεϊ: Αγνώριστη στην τελευταία της εμφάνιση μετά την απώλεια κιλών
(Photo by Emma McIntyre/Getty Images for Academy Museum of Motion Pictures )

Εντυπωσίασε η Όπρα Γουίνφρεϊ στην τελευταία της εμφάνιση 

Άναυδους άφησε τους θαυμαστές της η διάσημη Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ με την εμφάνισή της στο ετήσιο γκαλά του Μουσείου της Ακαδημίας Κινηματογράφου στο Λος Άντζελες.

Η Γουίνφρεϊ ήταν υποψήφια για το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για την ταινία «The Color Purple». Η 69χρονη Γουίνφρεϊ έχει χάσει αρκετά κιλά, επιλέγοντας για την εμφάνισή της ένα μοβ φόρεμα του οίκου Dolce & Gabbana.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Γουίνφρεϊ έγραψε: «Είναι μια μωβ βραδιά. Φεύγω για το γκαλά του Μουσείου της Ακαδημίας με την οικογένειά μου».

H Όπρα Γουίνφρεϊ, μίλησε πρόσφατα για έναν σοβαρό ρατσισμό που αντιμετωπίζει ο κόσμος και αφορά την εικόνα του και το σωματικό του βάρος. Όπως είπε σε σχετικό πάνελ που φιλοξένησε στο «Oprah Daily’s» και αφορούσε συζήτηση για το θέμα της παχυσαρκίας και της κρίσης βάρους που επηρεάζει σε παγκόσμιο επίπεδο περίπου 2 εκατομμύρια ενήλικες, «Όλοι ξέρετε ότι έχω βρεθεί σ’ αυτό το ταξίδι για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου.

Το υψηλότερο βάρος που έχω φτάσει, είναι τα 108 κιλά. Δεν ξέρω εάν υπάρχει άλλο δημόσιο πρόσωπο του οποίου το βάρος να έχει γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης περισσότερο από το δικό μου μέσα στα χρόνια».