GOSSIP

Νίκος Μουρατίδης σε Αρναούτογλου: «Να πλένεις το στόμα σου με αγιασμό πριν μιλήσεις για τον Νταλάρα»

Νίκος Μουρατίδης σε Αρναούτογλου: «Να πλένεις το στόμα σου με αγιασμό πριν μιλήσεις για τον Νταλάρα»

Έξαλλος ο Νίκος Μουρατίδης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Κατά του Γρηγόρη Αρναούτογλου στράφηκε ο Νίκος Μουρατίδης με αφορμή τον αρνητικό σχολιασμό του παρουσιαστή για πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του εκπομπής είπε για τη συνέντευξη του Γιώργου Νταλάρα, ο οποίος αναφέρθηκε στους σύγχρονους τραγουδιστές: «Στην ηλικία που έχει φτάσει ο Γιώργος Νταλάρας θα έπρεπε να λέει μόνο ωραία πράγματα».

Ο Νίκος Μουρατίδης ξέσπασε μέσα από το προσωπικό του blog και έγραψε τα εξής:

«Και εσύ Αρναούτογλου στην ηλικία που έφτασες πρέπει να πλένεις το στόμα σου με αγιασμό πριν μιλήσεις για τον Νταλάρα! Υπάρχουν κάποιοι καλλιτέχνες που τα απόβλητα της τηλεόρασης απαγορεύεται να τους πιάνουν στο στόμα τους. Δεν θα γίνουν όλοι ίσα κι’ όμοια! Ο Νταλάρας στην καριέρα του έκανε πολιτισμό. Ταξίδεψε την Ελληνική μουσική και το Ελληνικό τραγούδι στα πέρατα του κόσμου. Τραγούδησε τους μεγαλύτερους συνθέτες και στιχουργούς και βοήθησε εκατοντάδες νέους μουσικούς. Δεν τραγούδησε ούτε σε φεστιβάλ πατάτας, ούτε σε σουβλατζίδικα στις Η.Π.Α, ούτε σε γάμους και βαφτίσια… Άντε μπράβο, τσόλια!».