GOSSIP

Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Λένα Δροσάκη: Χωρίσαμε αλλά προσπαθούμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλο

Αλέξανδρος Μπουρδούμης
Glomex/Mega

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε και για τη σχέση του με τον γιο του μετά το διαζύγιό του από τη Λένα Δροσάκη 

Για την πατρότητα, τη σχέση του με τη Λένα Δροσάκη, το διαζύγιό τους και τον ρόλο του στη σειρά «Το Ναυάγιο» στο MEGA μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Αναφερόμενος στον χωρισμό του από τη Λένα Δροσάκη ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είπε: «Είμαστε σε ένα καινούργιο πλαίσιο, το βρίσκουμε μέρα με τη μέρα. Δεν υπάρχει οδηγός επιβίωσης γύρω από αυτό το κομμάτι. Κάνουμε και οι δύο το ίδιο επάγγελμα, το οποίο είναι επίφοβο, υπάρχει μια αστάθεια ακόμη και για τα προγράμματα, δεν έχουμε σταθερό πρόγραμμα. Δεν πηγαίνουμε σε μια δουλειά 8 η ώρα και σχολάμε στις 3-4. Οπότε δημιουργεί και άλλη δυσκολία. Προσπαθούμε να είμαστε εκεί και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε οτιδήποτε συμβεί. Πρακτικά, μένω πολύ κοντά στο σπίτι και λειτούργησε αυτό, είμαι 10 λεπτά με τα πόδια».

Για τον γιο του ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είπε: «Νομίζω ότι αυτός ο χρόνος 2,5-3,5 είναι πάρα πολύ δυνατός. Βλέπω ότι έχουμε δεθεί περισσότερο με το παιδί μου, επικοινωνούμε καλύτερα και κάνουμε περισσότερα πράγματα. Πηγαίνουμε βόλτες, θέατρο. Βλέπουμε και παραστάσεις για πιο μεγάλα παιδιά. Είναι πολύτιμες οι ώρες πια με τον γιο μου. Τις ρουφάς, τα αφήνεις όλα, τα παρατάς. Παίζουμε τη συνθήκη, δεν παίζουμε κανέναν ρόλο. Είμαστε μέσα σε μια συνθήκη. Είμαι πλήρως αφοσιωμένος στον γιο μου και όποτε έχω κενό ακόμα και έκτακτο θα προσπαθήσω να είμαι μαζί του».

Αναφερόμενος στον ρόλο του στο «Ναυάγιο» ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ξεκινάω αύριο γυρίσματα θα μπω με έναν πάρα πολύ ενδιαφέροντα ρόλο, θα είμαι ο δικηγόρος που θα υπερασπιστεί τα θύματα του ναυαγίου».