GOSSIP

Τέρης Χρυσός: Παίρνω σύνταξη 690 ευρώ - Δανείζομαι χρήματα στο τέλος του μήνα

Τέρης Χρυσός: Παίρνω σύνταξη 690 ευρώ - Δανείζομαι χρήματα στο τέλος του μήνα

Ο Τέρης Χρυσός χαρακτήρισε μέτριο τον Κωσταντίνο Αργυρό ενώ πάνω από το Αντώνη Ρέμο έχει τον Γιάννη Πάριο

Στην κάμερα του «ΑΝΤ1» μίλησε ο Τέρης Χρυσός, ο οποίος αναφέρθηκε στην χαμηλή τιμητική σύνταξη που λαμβάνει και στο πώς τα βγάζει πέρα ενώ σχολίασε τους σημερινούς καλλιτέχνες χαρακτηρίζοντας τον Κωσταντίνο Αργυρό «μέτριο τραγουδιστή».

Ο Τέρης Χρυσός μίλησε για την τιμητική σύνταξη που του δίνει το κράτος, η οποία αγγίζει τα 690 ευρώ τον μήνα, χρήματα με τα οποία δεν ζει κανείς αλλά επιβιώνει σύμφωνα με τον ίδιο.

«Παίρνω μια σύνταξη τιμητική των 690 ευρώ, η οποία δεν είναι αρκετή για τα σημερινά δεδομένα. Ευτυχώς έχω το σπίτι, είναι δικό μου το διαμέρισμα που μένω είναι δικό μου, το μόνο που κατάφερα να φτιάξω σε όλη μου την καριέρα. Πριν αρρωστήσω είχα και κάποιες συναυλίες, όπου τα λεφτά που έπαιρνα, τα τσοντάριζα και μπορούσα να έχω μια ευχέρεια, τώρα τελευταία το τηλέφωνο δεν χτυπά και πολύ».

Ο ίδιος τονίζει πως πριν την αρρώστια του, τα πράγματα ήταν καλύτερα αλλά πλέον αναγκάζεται να δανείζεται το τελευταίο 10ήμερο του μήνα.

«Το τελευταίο 10ήμερο του μήνα δανείζομαι χρήματα, είναι άδικο το να σου δίνει το κράτος μια τιμητική σύνταξη και να είναι 650 ευρώ, δεν είναι σύνταξη για ένα καλλιτέχνη για να ζήσει. Στη σημερινή εποχή δεν είναι χρήμα που μπορώ να έχω άνεση απλά ζω χωρίς να ενοχλώ κανέναν».

Έπειτα σχολίασε τους καλλιτέχνες της σημερινής γενιάς χαρακτηρίζοντας «εξαιρετικό και υπέροχο λαϊκό τραγουδιστή» τον Νίκο Οικονομόπουλο, «μέτριο» τον Κωσταντίνο Αργυρό και «έναν πολύ κάλο τραγουδιστή» τον Αντώνη Ρέμο «αλλά πάνω από αυτόν έχω τον Γιάννη Πάριο».