GOSSIP

Έλενα Ράπτη και Γιάννης Μπρατάκος: Από την πρώτη επίσημη εμφάνιση, στον πολιτικό τους γάμο

Έλενα Ράπτη και Γιάννης Μπρατάκος: Από την πρώτη επίσημη εμφάνιση, στον πολιτικό τους γάμο

Η σχέση του ζευγαριού αποκαλύφθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022

Η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, βιώνοντας αυτή την ιδιαίτερη στιγμή τους πιο διακριτικά, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Η σχέση του ζευγαριού αποκαλύφθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022 όταν ο Γιάννης Μπρατάκος και η Έλενα Ράπτη έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η Έλενα Ράπτη είχε την ευκαιρία να περπατήσει με τον σύντροφό της στην πόλη όπου γεννήθηκε και πολιτεύεται επί χρόνια. Έτσι, το ζευγάρι έπειτα από μια σχέση ετών αποφάσισε να ενώσει τη ζωή του.

Τον Απρίλιο του 2023 η Έλενα Ράπτη σε εμφάνισή της στην εκπομπή Happy Day είχε απαντήσει για την προσωπική της ζωή, αναφέροντας πως διανύει μια ευτυχισμένη εποχή δίπλα στον Γιάννη Μπρατάκο.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Πάρα πολύ ευτυχισμένη», είχε πει η Έλενα Ράπτη, χωρίς να επεκταθεί περαιτέρω σε λεπτομέρειες σχετικές με την προσωπική της ζωή.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,Έλενα Ράπτη, ζει τον έρωτα της εδώ και αρκετό καιρό με τον Γιάννη Μπρατάκο. Το ζευγάρι, μετά την αποκάλυψη της σχέσης του, ξεκίνησε και τις κοινές εμφανίσεις, με κάποιες από αυτές να τις έχει απαθανατίσει ο φακός.

Η πρώτη επίσημη ωστόσο εμφάνιση σημειώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, όταν ο Γιάννης Μπρατάκος συνόδευσε την Έλενα Ράπτη στην Ηρώδου Αττικού με την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία του νέου υπουργικού Συμβουλίου.