GOSSIP

Μαρία Μπακοδήμου για Κατερίνα Καινούργιου: «Πρόσβαλε τη Βίκυ Σταυροπούλου ως μητέρα»

Μαρία Μπακοδήμου για Κατερίνα Καινούργιου: «Πρόσβαλε τη Βίκυ Σταυροπούλου ως μητέρα»

Η Μαρία Μπακοδήμου και η ομάδα του «Γεια σου» σχολίασαν τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και όσα δήλωσε για τον πρώην σύντροφό της και τη Δανάη Μπάρκα, αλλά και τη φράση της «η μαμά μου με έχει μεγαλώσει με μια πολύ βασική αρχή», που σχολιάστηκε ιδιαίτερα

Η Μαρία Μπακοδήμου μαζί με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Γεια Σου» σχολίασαν τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και όσα δήλωσε για τον πρώην σύντροφό της και τη Δανάη Μπάρκα, αλλά και τη φράση της «η μαμά μου με έχει μεγαλώσει με μια πολύ βασική αρχή», που σχολιάστηκε ιδιαίτερα.

Η Μαρία Μπακοδήμου η οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Βίκυ Σταυροπούλου έδειξε την ενόχλησή της με τη συγκεκριμένη φράση για την γνωστή ηθοποιό.

«Αυτό το υπονοούμενο ότι «εμένα οι γονείς μου με μεγάλωσαν με αξίες, άλλοι γονείς μπορεί όχι»… δεν μπορούμε τώρα να χρεώνουμε στη Βίκυ θέματα που δεν αρέσουν στην Κατερίνα από τη Δανάη. Καλά έκανε και πήρε θέση η Βίκυ, δεν ξέρω γιατί το κατέβασε μετά», σχολιάζει η Μαρία Μπακοδήμου.

«Δεν προσβάλλουν το παιδί της, προσβάλλουν την ίδια ως μητέρα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση προσβάλαν τη Βίκυ, ότι δεν έκανε καλή δουλειά σαν μάνα. Και η Βίκυ είμαι μία γυναίκα που έχει αφιερώσει τη ζωή της για να μεγαλώσει τη Δανάη, είναι μονογονεϊκή οικογένεια με πάρα πολλές δυσκολίες, ένας άνθρωπος που γίνεται κομμάτια για να δώσει σε όλους και όχι μόνο στο παιδί. Ξέρω την ιστορία της όσο μπορώ να την ξέρω. Είναι πολύ άδικο να το λες αυτό. Κανένας δεν είναι τέλειος, αφήστε τις μανάδες ήσυχες», υπογράμμισε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου, ρίχνοντας τα βέλη της προς την Κατερίνα Καινούργιου.