GOSSIP

Ηλίας Αλεξίου: «Δεν παντρεύτηκα την πιο όμορφη γυναίκα που πέρασε από τη ζωή μου»

Ηλίας Αλεξίου: «Δεν παντρεύτηκα την πιο όμορφη γυναίκα που πέρασε από τη ζωή μου»

Ο Ηλίας Αλεξίου μίλησε για τον ρόλο του στο The Chase ως «Αδέκαστος Επιθεωρητής»

Ο Ηλίας Αλεξίου βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show και μίλησε για τον ρόλο του στο The Chase ως «Αδέκαστος Επιθεωρητής»

Ο Ηλίας Αλεξίου μίλησε για τη ζωή δίπλα στη σύζυγό του, την εμπειρία του στο τηλεπαιχνίδι του Mega αλλά και τα κέρδη από συμμετοχές του σε παλαιότερα παιχνίδια στα οποία είχε λάβει μέρος

«Η οικογένειά μου είναι από τη Μικρασία, η καταγωγή τους είναι από το Αϊβαλί, πέρασαν στη Μυτιλήνη, μετά ήρθαν στην Αθήνα. Ο πατέρας μου βρήκε τη μάνα μου που ήταν από την Αρκαδία και έφτιαξαν εμένα. Έχω άλλη μία αδερφή ομοθαλή. Και έχω άλλα δύο ετεροθαλή αδέρφια γιατί ο πατέρας μου ξαναπαντρεύτηκε, ήταν τσαχπίνης», είπε ο Ηλίας Αλεξίου.

«Εγώ μεγάλωσα στην Αθήνα. Ξεκίνησα από τη Νέα Ιωνία και μετά πηγαίνω σε εκείνο το χωνευτήρι που λέγεται Κυψέλη και εκεί πέρασα καλά. Η μαμά μου με συμβούλευσε να σπουδάσω, αλλά δεν με πίεζε ποτέ να διαβάσω. ήμουν πολύ καλός μαθητής αλλά έκανα και καμιά αταξία» εξομολογήθηκε μέσα σε όλα», πρόσθεσε ο Ηλίας Αλεξίου.

Για τη σύζυγό του ο Ηλίας Αλεξίου ανέφερε: «Δεν παντρεύτηκα την πιο όμορφη γυναίκα που πέρασε από τη ζωή μου. Παντρεύτηκα τη γυναίκα που μπορούσε να με καταλάβει και να ταιριάξουμε περισσότερο. Είχα μια συνήθεια να καταστρώνω πλάκες και ξεκίναγα και είπα “ρε συ αυτή καταλαβαίνει τι κάνω. Φέρ΄τη εδώ γιατί πού θα την ξαναβρούμε;”» είπε.