GOSSIP

H σέξι ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη – Τι αποκάλυψε για το σώμα της (photo)

H σέξι ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη – Τι αποκάλυψε για το σώμα της (photo)

Φορώντας ένα σέξι μαύρο μίνι φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες ποζάρει η Μίνα Αρναούτη, στην τελευταία φωτογραφία της που ανέβασε στα social media.

Δεν τραβήχτηκε τώρα, αλλά πρόκειται για μία φωτογραφία του 2015, που όπως πληροφόρησε τους διαδικτυακούς της φίλους, είναι μία από τις αγαπημένες της.

Η Μίνα Αρναούτη προσπαθεί να επανέλθει στους ρυθμούς της καθημερινότητας της, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που οι αναρτήσεις σχετικά με το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και τη σημάδεψε, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, γίνονται θέμα συζήτησης από το δυστύχημα που τη σημάδεψε, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Το σώμα μου έχει πολλές ουλές ακόμα και πρέπει να κάνω και άλλα χειρουργεία για να κλείσουν. Ίσως χρειαστεί να κάνω και άλλη εγχείρηση στο χέρι. Αυτή τη στιγμή, όμως, το μόνο που θέλω είναι να ηρεμήσω ψυχολογικά για να πάρω κουράγιο πριν ξαναμπώ στο χειρουργείο. Είναι επώδυνη διαδικασία. Προσπαθώ να ξεπεράσω την εικόνα του νοσοκομείου γιατί αυτό έχω ανάγκη. Έχω ανάγκη να γελάσω, να αισθανθώ όμορφα. Θέλω να μοιάσω στον άνθρωπο που ήμουν πριν το δυστύχημα. Θέλω να χαρώ τη ζωή. Μέσα σε ένα βράδυ από το πουθενά άλλαξε όλη μου η ζωή. Βρέθηκα σοβαρά τραυματισμένη σωματικά και ψυχολογικά»