ΠΑΙΔΙ

Το Next Big Thing στην εκπαίδευση από τον Άκη Πετρετζίκη

Το Next Big Thing στην εκπαίδευση από τον Άκη Πετρετζίκη

Μια εφαρμογή για την καθημερινή και σωστή ενημέρωση και επικοινωνία μεταξύ γονιών και σχολείων.

Δεν είναι είδηση ότι ο αγαπημένος σεφ των social Άκης Πετρετζίκης έχει γίνει πατέρας δύο φορές.

Θα μπορούσε πανεύκολα, ωστόσο, να φτάσει να γίνει αφορμή για είδηση η συχνότητα με την οποία καλούσε τη δασκάλα του γιου του κάθε τρεις και λίγο, όταν ο μικρούλης πρωτοπήγε παιδικό σταθμό.

Αυτό που σίγουρα, όμως, αποτελεί είδηση είναι ότι o Άκης Πετρετζίκης έκανε κάτι πολύ έξυπνο μέσα απ’ αυτήν την εμπειρία. Έκανε το άγχος του γονιού έμπνευση!

Κι αφού κράτησε το κοινό του αρκετές μέρες σε αγωνία, με δύο άκρως μυστηριώδη βίντεο στα social, επιτέλους τώρα ο ίδιος δηλώνει:

«Έφτιαξα ένα νέο app! Και το προσφέρω εντελώς δωρεάν σε όλα τα ιδιωτικά και δημόσια σχολεία της Ελλάδας. Λέγεται ΝΕΧΤ!»

Το νέο app, με το όνομα ΝΕΧΤ, του Άκη Πετρετζίκη είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή για την καθημερινή και σωστή ενημέρωση και επικοινωνία μεταξύ των γονιών και των σχολείων.

Η σύνδεση γονιών και σχολείων μέσω του νέου app NEXT επιτυγχάνεται με 2 απλά βήματα.

  • Οι εκπαιδευτικοί περνάνε στην εφαρμογή τα ημερήσια δεδομένα των παιδιών, μέσα σε λιγότερο από 5 λεπτά.
  • Οι γονείς ενημερώνονται τακτικά και εύκολα για τη μέρα του παιδιού τους στο σχολείο.

Μια ολόκληρη πολυπρόσωπη κοινότητα, που αποτελείται από εκπαιδευτικούς, ιδιοκτήτες ιδιωτικών εκπαιδευτικών φορέων και από γονείς, βρίσκει πλέον έναν κοινό τόπο αναφοράς και ένα έξυπνο εργαλείο στο νέο app ΝΕΧΤ του Άκη Πετρετζίκη, ώστε να αναβαθμίσει την αξία και τη ροή της πληροφορίας, που ενδιαφέρει πολύ κάθε μέλος της.

Και μια έκπληξη αποκλειστικά για τους χρήστες του NEXT! Ο καταξιωμένος σεφ έχει προβλέψει και τη δημιουργία μιας ενότητας μέσα στο app, όπου θα δημοσιεύει δικές του αυθεντικές συνταγές για τις μαμάδες και τα παιδιά τους, αλλά και διατροφικά άρθρα για τη σωστή και ισορροπημένη παιδική διατροφή!

Εκτός από την ιδέα και τη χρησιμότητα του ίδιου του app ΝΕΧΤ, η μεγάλη προσφορά του Άκη Πετρετζίκη σε εκπαιδευτικούς, σχολεία και γονείς, είναι η διάθεση της εφαρμογής και των υπηρεσιών της εντελώς δωρεάν σε όλους!

Σε ποιους απευθύνεται

Είστε γονείς και θέλετε να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για το πώς πέρασε το παιδί τη μέρα του στο σχολείο; Επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτικό φορέα των παιδιών σας και πρότεινέ του να ζητήσει μια παρουσίαση του NEXT!

Είστε ιδιοκτήτες παιδικού σταθμού, νηπιαγωγείου ή δημοτικού σχολείου ή εκπαιδευτικοί και κουραστήκατε να χάνετε πολύτιμο χρόνο με τα τετράδια ενημέρωσης; Συμπληρώστε τώρα τη φόρμα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες για το ΝΕΧΤ!

Πληροφορίες για το application NEXT