ΓΥΝΑΙΚΑ

Η τσάντα του Sport Billy

Η τσάντα του Sport Billy
Αν οι γυναίκες χρειάζονται μία τσάντα - βαλίτσα για να πάνε στην παραλία...

Αν οι γυναίκες χρειάζονται μία τσάντα - βαλίτσα για να πάνε στην παραλία, οι άνδρες περιορίζονται μόνο στον στο χώρο που προσφέρει ο ώμος τους. Μια πετσέτα τυλιγμένη ατσούμπαλα στο ένα χέρι, το κινητό στο άλλο και ώρα για την παραλία!

Αντίθετα, η γυναικεία τσάντα θαλάσσης θυμίζει λίγο από από Sport Billy!

Τα αντηλιακά προσώπου και σώματος συνεχίζουν να κατέχουν τη βασική θέση, αλλά δίνουν γη θέση τους σε καινούρια μπουκάλια και σωληνάρια, που αυτή τη φορά έχουν πιο χαμηλούς δείκτες προστασίας και διαφορετικές υφές.

Όσο πιο πολλές μέρες έχετε περάσει στη θάλασσα, τόσο χαμηλότερος μπορεί να είναι ο δείκτης προστασίας που θα χρησιμοποιήσετε. Επίσης, αν είχατε αντηλιακά με χρώμα στη σύνθεση τους τώρα πια δεν τα έχετε ανάγκη. Αντικαταστήστε τα με φόρμουλες που εντείνουν το μαύρισμα και το διατηρούν περισσότερο. Αυτό αναγράφεται στην συσκευασία τους συνήθως.

Γενικά φόρμουλες butter που ενισχύουν και επιταχύνουν το μαύρισμα χωρίς να δίνουν μεγάλη προστασία επιτρέπονται αν έχετε μαυρίσει ήδη αρκετά. Ακόμη καλύτερα, όμως, συνδυάστε τα με κάποια άλλο αντηλιακό με χαμηλό δείκτη προστασίας και φορέστε τα εναλλάξ.

Τα αντηλιακά προϊόντα μαλλιών, όπως και το καπέλο μένουν μέχρι την τελευταία στιγμή μαζί σας. Το ίδιο ισχύει και για το νερό σε σπρέι που βρίσκεται πάντα μέσα στην τσάντα σας για να σας δροσίσει ευχάριστα όταν ο ήλιος καίει και να απομακρύνει το αλάτι ή το χλώριο με ένα ψέκασμα.

Διαβάστε στο Queen.gr για το: Έτοιμες ξανά για παραλία;