MEN'S GUIDE

Δώρα για τους φανατικούς του ουίσκι!

Δώρα για τους φανατικούς του ουίσκι!

Ένα καλό ουίσκι, είναι πολλές φορές η αγαπημένη συνήθεια ενός άντρα.

Οι φανατικοί λάτρεις του συγκεκριμένου ποτού έχουν μετατρέψει σε επιστήμη τόσο την επιλογή του ποτού τους, όσο και τα... συνοδευτικά του εργαλεία.

Επειδή οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν, μια καλή ιδέα για τα δώρα που μπορείτε να κάνετε στο... αντρικό κοινό είναι άμεσα συνδεδεμένα με το ποτό που «αγαπάει».

Ας δούμε πέντε προτάσεις που θα τον κάνουν πιο χαρούμενο:

1. Το δικό του ποτήρι

whiskey-1


Αν ο άντρας είναι λιγάκι... μερακλής στο ποτό του, σίγουρα θα θέλει να έχει το δικό του ποτήρι προκειμένου να απολαύσει την αγαπημένη του συνήθεια. Στην αγορά λοιπόν υπάρχουν πολλά ποτήρια για ουίσκι και τεράστια ποικιλία σε σχέδια.

2. Ένα βιβλίο με τα καλύτερα ουίσκι!

1001-whiskies-book

Μπορείς να παραγγείλεις από το ίντερνετ το 1001 ουίσκι που πρέπει να δοκιμάσεις πριν πεθάνεις. Απευθύνεται στους φανατικούς του είδους και εκτός πως περιλαμβάνει ποικιλίες από όλο τον κόσμο, αποτελεί έναν πολύ καλό οδηγό για το ουίσκι...

3. Ένα καλό φλασκί

grenade-decanter

Αν θέλει να έχει στην τσέπη του πάντα ένα μικρό μπουκάλι με ποτό, δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από το φλασκί. Το The Greenhead Decanter αποτελεί μια καλή πρόταση. Πρόκειται για μια γυάλινη χειροβομβίδα που μπορείς να κουβαλάς παντού μαζί σου. Προσοχή όμως με τι το γεμίζεις... Δεν ξέρουμε ακόμα πως... αντιδρά στις «μπόμπες».

4. Ποτήρι Roller Rock Whiskey Glass

whiskey-glass


Διαθέτει ειδική συσκευασία προκειμένου να φτιάχνεις στρογγυλό πάγο, ενώ είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε αυτός να κυλάει γύρω από το ποτήρι και να λιώνει αργά, προκειμένου να κάνει το ποτό ακόμα πιο απολαυστικό.

5. Ένα τραπέζι από βαρέλι ουίσκι

barrel

Θα ακουμπάει εκεί το ποτό του και θα αισθάνεται «άρχοντας».

Σχετικές ειδήσεις