MEN'S GUIDE

Οι τύποι των αντρών που συναντάς στο γυμναστήριο…

Οι τύποι των αντρών που συναντάς στο γυμναστήριο…

...Και δε θες να τους μοιάσεις!

Οι χώροι των γυμναστηρίων πολλές φορές από κέντρα εκγύμνασης, μετατρέπονται σε χώρους που ο καθένας μπορεί να κάνει νέες γνωριμίες.

Λίγο η ένταση της γυμναστικής, λίγο οι πολλές επαναλήψεις που σε κούρασαν, σε αναγκάζουν να σταματήσεις τη γυμναστική σου και να ξεκινήσεις την κουβέντα με τους γύρω σου.

Κατά πόσο όμως είναι αυτό σωστό; Ειδικά τη στιγμή που ο χώρος είναι γεμάτος και πίσω σου περιμένουν άλλοι 10 άνθρωποι για να πάρουν σειρά στο όργανο που χρησιμοποιείς;

Διάβασε ποιους τύπους πρέπει να αποφεύγεις και προς Θεού, αν τους μοιάζεις έστω και λίγο, άλλαξε άμεσα τη συμπεριφορά σου!

Ο... Θεός του πολέμου
Το σώμα του θυμίζει βράχο με καρούμπαλα και η ομιλία του είναι σαν να ακούς τον Μελ Γκίμπσον να υποδύεται τον Γουίλιαμ Γουάλας στο Braveheart, την ώρα που παροτρύνει τους Σκωτσέζους με πολεμικές κραυγές να επιτεθούν στον αντίπαλο!
Συνεχώς σφίγγει τα χέρια και ουρλιάζει όταν σηκώνει τα βάρη. Μεγάλε, χαλάρωσε όμως γιατί μας τρομάζεις...

Το... καμάκι!
Εντάξει, πολλοί από εμάς τρέχουμε στα γυμναστήρια για πολλούς και διάφορους λόγους. Όμως το να «καις» το χρόνο σου κυνηγώντας γυναίκες, αντί να «καις» τα περιττά λίπη δε σε βοηθάει και τόσο. Αν ήθελες να χαμογελάς συνέχεια και να λες ανεκδοτάκια, μπορούσες να πας και σε κάποιο καφέ ή ακόμα καλύτερα σε ένα μπαρ. Εκεί θα σε βοηθήσει και η ατμόσφαιρα, αφού στο γυμναστήριο η όμορφη κοπέλα που έβαλες στο μάτι μάλλον πήγε για να σφίξει το σώμα της και όχι για να κάνει p.r. μαζί σου...

Ο... αραχτός!
Ένα τυπικό διάλλειμα πριν την επανάληψη της άσκησής σου, διαρκεί το πολύ 30 δευτερόλεπτα. Αν έχεις εντοπίσει τον τύπο που κάθεται στα όργανα για τους κοιλιακούς κανένα πεντάλεπτο και μιλάει στο κινητό του, παραδειγματίσου. Και μη γίνεις σαν αυτόν.
Αν γουστάρεις να... πηγαίνεις στο ρελαντί, επέλεξε μια καφετέρια. Έχει και μαξιλάρια...

Ο τύπος του καθρέφτη!
Εντάξει, έχεις το πιο μεγάλο σώμα στο γυμναστήριο, όμως μην το παρακάνεις με τους καθρέφτες. Αυτός που συνεχώς ποζάρει και χαίρεται με τη σωματική του διάπλαση το κάνει για φιγούρα. Και ξέρεις τι λένε πολλές γυναίκες; Μεγάλο σώμα, μικρό... όργανο! Οπότε πάρ' το αλλιώς και σεμνά...

Σχετικές ειδήσεις