ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

And Just Like That: Μάθαμε πότε κυκλοφορεί το σίκουελ του Sex and the City!

And just like that, sequel Sex and the City

Το ΗΒΟ Max ανακοίνωσε τον μήνα της πρεμιέρας της σειράς And Just Like That.

To HBO Max προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις, κατά τη διάρκεια της σημερινής εκδήλωσης για το λανσάρισμα της πλατφόρμας στην Ευρώπη. Έτσι, μετά την κυκλοφορία του πρώτου teaser τρέιλερ για το House of the Dragon, που ενθουσίασε τους φαν του Game of Thrones, σειρά έχει το reboot του Sex and the City.

And Just Like That... το HBO Max ανακοίνωσε επιτέλους το πότε επιστρέφει η περιβόητη γυναικοπαρέα στις οθόνες μας! Ετοιμαστείτε λοιπόν, γιατί η σίκουελ σειρά προσγειώνεται στο ΗΒΟ Max τον Δεκέμβριο!

Όπως γνωρίζουμε στο νέο κεφάλαιο οι: Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κριστίν Ντέιβις επιστρέφουν στους ρόλους που αγαπήσαμε, χωρίς την Κιμ Κατράλ στην παρέα τους. Το κενό της Σαμάνθα θα καλύψει η Άρι Πάρκερ που θα υποδυθεί την ντοκιμαντερίστρια Λίσα Τοντ Γουέξλεϊ, τη νέα κολλητή της Κάρι Μπράντσο. Θυμίζουμε ότι στο καστ προστίθεται επίσης και η βραβευμένη με Tony, Σάρα Ραμίρεζ, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή από τη σειρά Grey’s Anatomy.

Η μίνι σειρά που συνεχίζει γυρίσματα στη Νέα Υόρκη, θα αποτελείται από 10 επεισόδια, ενώ όπως όλα δείχνουν θα πάρει το «πράσινο φως» και για δεύτερη σεζόν.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ντάνιελ Κρεγκ: Αποκτά αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας δίπλα στου Ρότζερ Μουρ

Στο δρόμο για τα Όσκαρ η ελληνική ταινία Digger του Τζώρτζη Γρηγοράκη

House of the Dragon: Το prequel του Game of Thrones έχει τρέιλερ!