ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συγκλονιστικό βίντεο: Ο κιθαρίστας των Judas Priest έπαθε ρήξη ανευρύσματος αορτής στη σκηνή

Συγκλονιστικό βίντεο: Ο κιθαρίστας των Judas Priest έπαθε ρήξη ανευρύσματος αορτής στη σκηνή
AP PHOTO

«Παρακολουθώντας το βίντεο βλέπω έναν μελλοθάνατο» γράφει ο κιθαρίστας των Judas Priest για την ρήξη ανευρύσματος αορτής που υπέστη στη σκηνή

Τις στιγμές του σοβαρού προβλήματος που αντιμετώπισε την ώρα που έπαιζε κιθάρα σε φεστιβάλ στο Κεντάκι των ΗΠΑ όταν και υπέστη ρήξη ανευρύσματος αορτής περιέγραψε ο κιθαρίστας του μέταλ συγκροτήματος Judas Priest, Ρίτσι Φόλκνερ, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

«Πάντα ήμουν ευγνώμων για τις ευκαιρίες που είχα. Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου τον πιο τυχερό άνθρωπο παίζοντας την αγαπημένη μου μουσική με την αγαπημένη μου μπάντα στους αγαπημένους μου ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Και σήμερα το να μπορώ να γράφω αυτές τις λέξεις είναι το μεγαλύτερο δώρο από όλα» ξεκινά την επιστολή του προς το περιοδικό Rolling Stone ο Φόλκνερ.

«Βλέποντας το βίντεο από το φεστιβάλ Louder Than Life στο Κεντάκι, διαπιστώνω στο πρόσωπό μου τη σύγχυση και την αγωνία που ένιωθα την ώρα που έπαιζα το Painkiller καθώς συνέβαινε η ρήξη της αορτής και το αίμα άρχισε να γεμίζει το στήθος μου. Σύμφωνα με τον γιατρό μου υπέστην ρήξη ανευρύσματος αορτής και όπως μου είπε οι άνθρωποι συνήθως δεν φτάνουν ζωντανοί μετά από αυτό στο νοσοκομείο» προσθέτει ο κιθαρίστας των Judas Priest.

Ο κιθαρίστας των Judas Priest ενώ παίζει το Painkiller

Όπως αναφέρει υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς την οποία ορισμένα τμήματα του στήθους «αντικαταστάθηκαν με μηχανικά τμήματα». «Είμαι κυριολεκτικά φτιαγμένος από μέταλλο» τώρα γράφει αστειευόμενος ο Φόλκνερ.

Ο ίδιος αναρωτιέται στην επιστολή του ποια θα ήταν η κατάληξη της περιπέτειας της υγείας του αν το φεστιβάλ δεν διοργανωνόταν σε μικρή απόσταση από το νοσοκομείο στο οποίο τελικά μεταφέρθηκε ή αν η συναυλία είχε προγραμματιστεί να διαρκέσει περισσότερο.

«Αν σκέφτεται κανείς τέτοια πράγματα μπορεί να τρελαθεί αλλά κρατάω το γεγονός ότι είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός». «Ανεξαρτήτως, πάντως, των συνθηκών, παρακολουθώντας το βίντεο αυτό η αλήθεια είναι – γνωρίζοντας όσα ξέρω τώρα – βλέπω έναν μελλοθάνατο» γράφει ο Φόλκνερ.

Καταλήγοντας ο κιθαρίστας των Judas Priest, ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν είχε κάποιο ιστορικό προβλημάτων με την καρδιά του, αφού ευχαριστεί φίλους, συγγενείς και οπαδούς του συγκροτήματος για τη στήριξή τους, απευθύνει έκκληση σε όλους να υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις. «Δεν έχω καν υψηλή χοληστερίνη και αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλος για μένα. Αν μπορείτε να υποβληθείτε σε ιατρικό έλεγχο κάντε το για μένα» κλείνει την επιστολή του ο κιθαρίστας των Judas Priest.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Ξεκίνησε με σφοδρότητα από το Ιόνιο - Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες

Ξανθή Τζερεφού: Αγνώριστη η πρώην παίκτρια του GNTM - Έπαθε πλάκα η Καινούργιου (video)

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν χριστουγεννιάτικο «μποναμά» - Πόσα χρήματα θα πάρουν