ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι δυο πασίγνωστοι ρόλοι που απέρριψε η Μαντόνα και το μετανιώνει ακόμα!

Μαντόνα
AP

Ευτυχώς για εμάς, η Μαντόνα είπε «όχι» σε δύο αγαπημένες ταινίες...

H Μαντόνα πρόσφατα αποκάλυψε τους ρόλους που απέρριψε στο παρελθόν και ακόμα το μετανιώνει.

Η «βασίλισσα της ποπ» βρέθηκε καλεσμένη του Τζίμι Φάλον στο The Tonight Show όπου μεταξύ άλλων μίλησε για δύο εμβληματικούς ρόλους που της πρότειναν και εκείνη (ευτυχώς) τους απέρριψε!

Όπως αποκάλυψε, η Μαντόνα είπε «όχι» για τον ρόλο της Τρίνιτι στην πρώτη ταινία Matrix το 1999. «Το πιστεύεις; Θέλω να με σκοτώσω! Είναι μια από τις καλύτερες ταινίες που έγιναν ποτέ», παραδέχθηκε η γνωστή σταρ προσθέτοντας: «Ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μου ακόμα μετανιώνει για εκείνη τη στιγμή στη ζωή μου».

Ωστόσο, η Τρίνιτι του Matrix δεν ήταν ο μοναδικός πασίγνωστος ρόλος που απέρριψε. Η 63χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε στον Τζίμι Φάλον ότι αρνήθηκε ακόμα έναν ρόλο για τον οποίο μετανιώνει ακόμα. Αυτόν της Catwoman στο Batman Returns του Τιμ Μπάρτον το 1992. Μετά την άρνηση της Μαντόνα, ο ρόλος κατέληξε στην μοναδική Μισέλ Φάιφερ. «Μετανιώνω που απέρριψα την Catwoman. Ήταν δυνατός ρόλος», παραδέχθηκε.

Στο μεταξύ όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία το τέταρτο κεφάλαιο Matrix με τίτλο Resurrections, με τον Κιάνου Ριβς να επιστρέφει στον ρόλο του Νίο και την Κάρι-ΑνΜος στον ρόλο της Τρίνιτι.

Το Matrix επιστρέφει 22 χρόνια μετά την πρώτη ταινία και 18 χρόνια μετά το φινάλε της τριλογίας. Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει η Λάνα Γουατσόφσκι σε σενάριο δικό της και των Αλεξάντερ Χέμον και Ντέιβιντ Μίτσελ. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμα οι: Κριστίνα Ρίτσι, Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας, Τζέσικα Χένγουικ, Τζόναθαν Γκροφ, Τζέντα Πίκετ Σμιθ.

Το The Matrix: Resurrections πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους και στο ΗΒΟ Max στις 22 Δεκεμβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς γράφει βιβλίο για το φάντασμα ενός κοριτσιού που δολοφονήθηκε

Οι νέες ταινίες και σειρές που θα δούμε στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Ο Ντουέιν Τζόνσον έγινε ράπερ: Ακούστε τον να «φτύνει» ρίμες στο Face Off!