ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς γράφει βιβλίο για το φάντασμα ενός κοριτσιού που δολοφονήθηκε

Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μοιράστηκε στο Instagram, τα νέα για το μυθιστόρημα που ετοιμάζει
AP

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φέρεται να έχει εμπνευστεί την ιστορία, από όσα έζησε κατά τη διάρκεια της 13χρονης κηδεμονίας της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ενημέρωσε τους θαυμαστές της ότι γράφει βιβλίο για ένα κορίτσι που δολοφονήθηκε και το φάντασμα της έμεινε κολλημένο και μετέωρο ανάμεσα στους δύο κόσμους, των ζωντανών και των νεκρών.

Η διάσημη ποπ σταρ μοιράστηκε τα νέα για το μυθιστόρημα με ανάρτησή της στο Instagram. Συγκεκριμένα, πόσταρε μια φωτογραφία ενός χεριού που αναδύεται μέσα από το νερό κρατώντας ένα στυλό. Στο κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία της, η Σπίαρς έδωσε στους θαυμαστές της μια γεύση από την ιστορία του βιβλίου της.

Συγκεκριμένα περιγράφει: «Γράφω ένα βιβλίο για ένα κορίτσι που δολοφονήθηκε… Όμως το φάντασμά της έχει κολλήσει στην αναμονή των ψυχών λόγω τραύματος και πόνου και δεν ξέρει πώς να περάσει στον κόσμο που κάποτε γνώριζε! Αφού έχει κολλήσει στην αναμονή των ψυχών για τρία χρόνια, ζει στην αντανάκλαση του καθρέφτη της και από αυτόν εξαρτάται η ύπαρξή της. Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να εμπιστευτεί, όμως κάτι γίνεται και βρίσκει τρόπο να περάσει στον κόσμο όπου βρίσκεται η οικογένειά της».

Η Σπίαρς συνεχίζει την αφήγησή της, αναφέροντας: «Βγαίνοντας από την αναμονή των ψυχών, πρέπει να πάρει μια απόφαση: να συναντήσει τους ανθρώπους που τη δολοφόνησαν ή να δημιουργήσει μια εντελώς νέα ζωή! Πλέον, δεν χρειάζεται τον καθρέφτη της… Βρήκε μια πύλη που με τη συνεχή επίκληση συγκεκριμένων προσευχών τής δίνουν τη διορατικότητα και το χάρισμα να μην φοβάται πια και να βγει από την αναμονή των ψυχών…».

«Όμως αυτό που θα αφήσω στη φαντασία είναι τι κάνει όταν περάσει απέναντι… εκτός από το να μάθει να γράφει ξανά το όνομά της», καταλήγει.

Πολλοί followers της τραγουδίστριας βρήκαν πολλές ομοιότητες ανάμεσα στην ιστορία του βιβλίου και τη δική της σχετικά με την επί 13 χρόνια κηδεμονία από τον πατέρα της.

«Μοιάζει πολύ με αυτό που περνάς. Σε ευχαριστούμε που το μοιράζεσαι μαζί μας με αυτό τον τρόπο», σχολιάζει ένας χρήστης κάτω από την ανάρτησή της.

Θυμίζουμε ότι στα τέλη Σεπτεμβρίου το δικαστήριο του Λος Άντζελες ανέστειλε το δικαίωμα του πατέρα της Τζέιμι Σπίαρς να ελέγχει την περιουσία της κόρης του ύψους 60 εκατομμυρίων δολαρίων. «Η τρέχουσα κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί» έκρινε μετά την υποβολή της αναφοράς, αλλά δεν τερμάτισε τη συντήρηση. Το δικαστήριο όρισε τότε τον λογιστή της Καλιφόρνια, Τζον Ζάμπελ, ως προσωρινό συντηρητή των οικονομικών της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Οι νέες ταινίες και σειρές που θα δούμε στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Ο Ντουέιν Τζόνσον έγινε ράπερ: Ακούστε τον να «φτύνει» ρίμες στο Face Off!