ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ρόμπερτ Πλαντ των Led Zeppelin δεν σκοπεύει να βγει σύντομα στη... σύνταξη

Ρόμπερτ Πλαντ
Ο Ρόμπερτ Πλαντ μετράει 40 χρόνια στη σκηνή και συνεχίζει.
AP

Ο 73χρονος πρώην frontman των Led Zeppelin έχει βαρεθεί να τον ρωτάνε πότε θα αποσυρθεί.

Ο Ρόμπερτ Πλαντ -προς μεγάλη χαρά των οπαδών του- δεν λέει να το βάλει κάτω ούτε μπορεί να κατανοήσει την έννοια της συνταξιοδότησης.

Ο 73χρονος σήμερα, πρώην frontman των Led Zeppelin, αναφέρει ότι στις συνεντεύξεις τον ρωτούν συχνά για το πότε θα αποσυρθεί. Ωστόσο ο ίδιος επιμένει ότι δεν έχει σχέδια να τερματίσει την καριέρα του.

«Οι άνθρωποι συνηθίζουν να μου λένε: "Λοιπόν, πρέπει να έχεις κάνει αρκετά έως τώρα;"» αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Telegraph.

«Αρκετά με την απόσυρση! Φανταστείτε λοιπόν την ευλογία να είμαι 40 χρόνια και περισσότερο στον δρόμο και ακόμα να μην γνωρίζω αρκετά για να σταματήσω. Υπάρχει πάντα κάτι νέο να μάθεις, και μία νέα κατεύθυνση να κινηθείς. Μου αρέσει» τονίζει.

Ο βετεράνος ρόκερ προσθέτει ότι το να είναι κάποιος μουσικός είναι «έργο ζωής», μια δουλειά που συνεχίζει να του προσφέρει πληρότητα και χαρά πέντε δεκαετίες μετά την πρώτη του είσοδο στο ροκ εν ρολ.

Ο Πλαντ, ο οποίος έχει κυκλοφορήσει περισσότερα σόλο άλμπουμ από οποιοδήποτε άλλο μέλος των Led Zeppelin, συνεργάζεται με την τραγουδίστρια της bluegrass, Άλισον Κράους από το 2007 και μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ τους, «Raise the Roof», συνέχεια του βραβευμένου με Grammy «Raising Sand» του 2007.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε - Το νέο Matrix δεν θα είναι ένα ακόμα σίκουελ

Φεστιβάλ Δράμας: Σειρά προβολών για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Τριάντα χρόνια χωρίς τον Φρέντι Μέρκιουρι: Το παρατσούκλι, οι γάτες και το Scrabble