ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε - Το νέο Matrix δεν θα είναι ένα ακόμα σίκουελ

The Matrix Resurrections
O Κιάνου Ριβς έπαθε «John Wick» στο The Matrix Resurrections
Warner Bros.

Το The Matrix Resurrections θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 22 Δεκεμβρίου.

H επερχόμενη ταινία The Matrix Resurrections ανατρέπει τους κανόνες των blockbusters, σύμφωνα με τον σεναριογράφο Ντέιβιντ Μίτσελ.

Ένα μόλις μήνα πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, ο Μίτσελ μας δίνει μια ιδέα για το τι να περιμένουμε και τι όχι από την επερχόμενη ταινία.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του σεναριογράφου, μην περιμένετε να... αναμασήσει τα παλιά, αλλά -βασικά- να εξερευνήσει τον κόσμο του Matrix. «Είδα την ταινία τον Σεπτέμβριο. Είναι πραγματικά καλή. Δεν μπορώ να αποκαλύψω περί τίνος πρόκειται, αλλά θα μπορούσα να εξηγήσω τι δεν είναι. Σίγουρα λοιπόν δεν είναι ακόμα ένα σίκουελ, αλλά κάτι το αυτόνομο που ωστόσο περιέχει και τις τρεις προηγούμενες ταινίες Matrix με έναν πραγματικά ευρηματικό τρόπο. Είναι μια πολύ όμορφη και αλλόκοτη εμπειρία. Επίσης καταφέρνει ορισμένα πράγματα που δεν βλέπουμε σε ταινίες δράσεις ανατρέποντας τους κανόνες των υπερπαραγωγών», εξηγεί ο Μίτσελ.

Ετοιμαστείτε λοιπόν, 22 χρόνια μετά την πρώτη ταινία και 18 χρόνια μετά το φινάλε της τριλογίας, «να επιστρέψουμε πίσω, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, πίσω στο Matrix».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κιάνου Ριβς σε συνέντευξή του έχει χαρακτηρίσει την ταινία ως ένα «love story» (ιστορία αγάπης) και ότι «δεν θα κάνει ταξίδι στο παρελθόν».

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει η Λάνα Γουατσόφσκι σε σενάριο δικό της και των Αλεξάντερ Χέμον και Ντέιβιντ Μίτσελ. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμα οι: Κριστίνα Ρίτσι, Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας, Τζέσικα Χένγουικ, Τζόναθαν Γκροφ, Τζέντα Πίκετ Σμιθ.

Το The Matrix: Resurrections πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους και στο ΗΒΟ Max στις 22 Δεκεμβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φεστιβάλ Δράμας: Σειρά προβολών για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Τριάντα χρόνια χωρίς τον Φρέντι Μέρκιουρι: Το παρατσούκλι, οι γάτες και το Scrabble

Κορονοϊός - Μαρτυρία: Έχει εμβολιαστεί εδώ και 3,5 μήνες, όμως νοσεί και της χορηγείται οξυγόνο