ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Και κάπως έτσι πέθανε»: Ο θάνατος στο νέο Sex and the City που έκανε έξαλλο το Twitter

And Just Like That
Mr. Big και Κάρι σε ευτυχισμένες στιγμές
HBO Max

Το πρώτο επεισόδιο της αναβίωσης του Sex and the City σόκαρε τους φαν. Προσοχή, το άρθρο περιέχει spoiler.

Σοκ έχει προκαλέσει στους φαν της σειράς η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του And Just Like That, της αναβίωσης του Sex and the City.

Βλέπετε, οι σεναριογράφοι αποφάσισαν να «πεθάνουν» έναν αγαπητό και σημαντικό χαρακτήρα στο πρώτο επεισόδιο, προκαλώντας τις αντιδράσεις του Twitter. Όσοι συνεχίσετε να διαβάζετε παρακάτω σας προειδοποιούμε ότι ακολουθούν spoilers.

Προς το τέλος του πρώτου επεισοδίου που έχει τίτλο Hello, It’s Me, βλέπουμε τον Mr. Big (Κρις Νορθ) ο οποίος έχει παντρευτεί με την Κάρι (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ), να παθαίνει ανακοπή καρδιάς λίγο πριν γυρίσει η Κάρι στο σπίτι και να πεθαίνει τελικά στα χέρια της ενώ εκείνη προσπαθεί να τον βοηθήσει...

«And just like that… Big died» (Και κάπως έτσι ο Mr. Big, πέθανε), ακούγεται να λέει η εκείνη στο τέλος του επεισοδίου και ποιος είδε το Twitter και δεν το φοβήθηκε!

Πολλοί από τους φαν της σειράς κλαίνε και οδύρονται αδυνατώντας να διαχειριστούν αυτή την εξέλιξη με το «καλημέρα σας» και άλλοι, μόλις κατάφεραν να στεγνώσουν τα δάκρυά τους, έξαλλοι τα έβαλαν με τους σεναριογράφους αφού περίμεναν τόσα χρόνια για να μάθουν τι έχει απογίνει το ζευγάρι.

Το δεύτερο επεισόδιο του reboot ασχολείται με την κηδεία του Mr. Big και την προσπάθεια των Μιράντα και Σάρλοτ να παρηγορήσουν την κολλητή τους φίλη.

Η σειρά αποτελείται από 10 επεισόδια που θα κυκλοφορούν στο HBO Max κάθε Πέμπτη, ενώ όπως όλα δείχνουν θα πάρει το «πράσινο φως» και για επόμενη σεζόν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Διαγωνισμός Newsbomb.gr: Οι νικητές της παράστασης «Sexy Laundry» του Σπύρου Παπαδόπουλου

Netflix: H μάχη ξεκινάει στο τρέιλερ της τέταρτης σεζόν του Cobra Kai

Είδαμε πόσο μεγάλωσαν οι πρωταγωνιστές του Χάρι Πότερ και νιώσαμε σαν τον Dumbledore