ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: H μάχη ξεκινάει στο τρέιλερ της τέταρτης σεζόν του Cobra Kai

Cobra Kai σεζόν 4 Netflix
ΛαΡούσο και Λόρενς ενώνουν δυνάμεις και τεχνικές στην 4η σεζόν του Cobra Kai
Netflix

H τέταρτη σεζόν του Cobra Kai θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 31 Δεκεμβρίου.

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ για την τέταρτη σεζόν του Cobra Kai και μας προετοιμάζει για μεγάλα πράγματα.

Στον επερχόμενο κύκλο, ο Ντάνιελ ΛαΡούσο και ο Τζόνι Λόρενς, βάζουν την έχθρα τους στην άκρη και ενώνουν τις τεχνικές και τις δυνάμεις τους για το τελευταίο τουρνουά καράτε All-Valley με σκοπό να νικήσουν τον κοινό αντίπαλο που όπως φαίνεται έχεις αρκετούς άσους στο μανίκι.

Ένας από αυτούς είναι η μεγάλη επιστροφή του αδίστακτου Τέρι Σίλβερ (Τόμας Ίαν Γκρίφιθ), ενός εκ των βασικών κακών του Καράτε Κιντ ΙΙΙ. Έτσι ΛαΡούσο και Λόρενς αυτή τη φορά έχουν το δύσκολο έργο να αντιμετωπίσουν ενωμένους τους πάλαι ποτέ κολλητούς, Τζον Κριζ και Σίλβερ.

Θυμίζουμε ότι το Cobra Kai διαδραματίζεται 34 χρόνια μετά το Καράτε Κιντ και η οπτική της αφήγησης των γεγονότων αυτή τη φορά είναι από την πλευρά του Τζόνι Λόρενς.

Η τέταρτη σεζόν του Cobra Kai θα κυκλοφορήσει στο Netflix την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 31 Δεκεμβρίου, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, η σειρά έχει πάρει το «πράσινο φως» και για πέμπτη σεζόν τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν τον επόμενο καιρό στην Ατλάντα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Είδαμε πόσο μεγάλωσαν οι πρωταγωνιστές του Χάρι Πότερ και νιώσαμε σαν τον Dumbledore

Πέθανε η Λίνα Βερτμίλερ - Ήταν η πρώτη γυναίκα που προτάθηκε για Όσκαρ Σκηνοθεσίας

Επιστρέφουν στην Ελλάδα 47 αρχαία αντικείμενα, προϊόντα κλοπής από τη συλλογή Steinhard (photos)