ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Pam & Tommy: Δείτε το επίσημο τρέιλερ της σειράς για το περιβόητο sex tape

Pam & Tommy
H σειρά Pam & Tommy θα κυκλοφορήσει στο Hulu στις 2 Φεβρουαρίου
Hulu

Η σειρά Pam & Tommy εστιάζει στο πρώτο sex tape σελέμπριτι που κυκλοφόρησε δημοσίως.

To Hulu έδωσε στη δημοσιότητα επίσημο τρέιλερ της μίνι σειράς με τίτλο Pam & Tommy. Η σειρά αναφέρεται στην ταραχώδη σχέση της Πάμελα Άντερσον με τον ντράμερ των Mötley Crüe, Τόμι Λι και φυσικά στο περιβόητο sex tape του ζευγαριού.

Η Λίλι Τζέιμς θα υποδυθεί την εκρηκτική Πάμελα Άντερσον και όπως θα δείτε η ομοιότητας τους είναι εκπληκτική, ενώ στον ρόλο του ελληνικής καταγωγής ντράμερ, θα δούμε τον Σεμπάστιαν Σταν. Συμμετέχουν ακόμα οι Σεθ Ρόγκεν, Τέιλορ Σίλινγκ, Νικ Όφερμαν. Η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

Θυμίζουμε ότι η Πάμελα και ο Τόμι Λι παντρεύτηκαν το 1994 σε μία παραλία, μία μόλις εβδομάδα από τη γνωριμία τους. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους για τον μήνα του μέλιτος με σκάφος μαγνητοσκόπησαν το περιβόητο ροζ βίντεο με τις προσωπικές στιγμές τους το οποίο στη συνέχεια εκλάπη από τον ηλεκτρολόγο Ραντ Γκοτιέ (Ρόγκεν), από το σπίτι του ζευγαριού και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Ο Γκοτιέ είχε προσληφθεί από το ζευγάρι για κάποιες εργασίες. Όταν ο Τόμι Λι αρνήθηκε να τον πληρώσει 20.000 δολάρια, αποφάσισε να κλέψει τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο. Ωστόσο, βρήκε κάτι πιο ενδιαφέρον. Την κασέτα με το ροζ βίντεο του ζευγαριού. Ο Γκοτιέ κυκλοφόρησε το βίντεο το οποίο έσπασε κάθε ρεκόρ προβολών.

Τελικά τα δικαιώματα του καυτού βίντεο αγόρασε η Entertainment Group και αφού ήρθε σε συμβιβασμό με τη νομική πλευρά του διάσημου ζευγαριού, το πρώτο sex tape από σελέμπριτι κυκλοφόρησε δημοσίως και μέχρι σήμερα παραμένει από τα πιο δημοφιλή.

Εκτός από το ροζ βίντεο, η μίνι σειρά εστιάζει ακόμα στην κακοποίηση που υπέστη η ηθοποιός από τον μουσικό. Τελικά μετά από τέσσερα χρόνια και δύο παιδιά, τον Μπράντον και τον Ντίλαν, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο, ενώ έπειτα από καταγγελίες της Πάμελα για ενδοοικογενειακή βία, ο Λι καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση. Επίσης, το 2002, η Άντερσον αποκάλυψε ότι κόλλησε ηπατίτιδα Γ από τον Λι, όταν χρησιμοποίησαν τις ίδιες βελόνες για τα τατουάζ τους.

Το Pam & Tommy θα κυκλοφορήσει στο Hulu στις 2 Φεβρουαρίου 2022.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οι δύο νέες ταινίες που κυκλοφορούν σήμερα στα ελληνικά σινεμά

Θύμα της «Όμικρον» τα βραβεία Grammy - Αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας

Survivor αποχώρηση: Δεν ξανάγινε! Η ανακοίνωση του Λιανού που «μούδιασε» τους παίκτες (videos)