MEDIA

Survivor αποχώρηση: Δεν ξανάγινε! Η ανακοίνωση του Λιανού που «μούδιασε» τους παίκτες (videos)

Survivor αποχώρηση: Δεν ξανάγινε! Η ανακοίνωση του Λιανού που «μούδιασε» τους παίκτες (videos)
Απίστευτη εξέλιξη
ΣΚΑΙ

Survivor: Απίστευτη ανατροπή στο ριάλιτι επιβίωσης με μία αναπάντεχη αποχώρηση 

Και τι δεν είδαμε στο χθεσινό (5/1) επεισόδιο του Survivor. Για άλλη μια φορά οι εντάσεις δεν έλειψαν ανάμεσα στους παίκτες, ενώ στο τέλος είδαμε μία τεράστια ανατροπή που αλλάζει τα δεδομένα για τουλάχιστον μία ακόμα εβδομάδα.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με απίστευτη ένταση. Ο Βαλάντης συνέχισε τον καβγά του με τη Μυριέλλα Κουρεντή και προχώρησε σε ένα απίστευτο ξέσπασμα, με απαράδεκτα λόγια. «Έχεις γκόμενο έξω και χαλβαδιάζεσαι εδώ μέσα. Σε σιχάθηκα ρε!», ήταν το αποκορύφωμα της σφοδρής επίθεσης που εξαπέλυσε ο τραγουδιστής στη νεαρή ηθοποιό.

Στη συνέχεια, ο Βαλάντης τα έβαλε και με τους υπόλοιπους στην παραλία. Αφορμή ήταν η υποψηφιότητα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, με την οποία φαίνεται να έχει έρθει αρκετά κοντά, αναφέροντας πως αυτό που έγινε ήταν αδικία προς το πρόσωπό της.

Σίγουρα αυτός ήταν ένας από τους λόγους που πριν ξεκινήσει ο αγώνας επάθλου, ο Βαλάντης αποφάσισε να πετάξει κάτω την μπαντάνα του, να δηλώσει «μονομάχος» και να πει στον Γιώργο Λιανό ότι θα αγωνιστεί για τον εαυτό του καθώς «δεν ανήκει πλέον στους Διάσημους».

Στον στίβο μάχης, οι Μαχητές ήταν αυτοί που χαμογέλασαν και πάλι, παίρνοντας ακόμα μια νίκη και μαζί και το φαγητό.

Survivor: Η συγγνώμη του Βαλάντη

Στη συνέχεια του επεισοδίου στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ωστόσο, τα πράγματα μάλλον λίγο άλλαξαν. Και αυτό καθώς η γοητευτική ηθοποιός αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής της ζήτησε συγνώμη για όσα είπε και όσα έκανε στην παραλία των Διασήμων.

«Ο Βαλάντης ήρθε και μου ζήτησε συγνώμη. Μου είπε ότι δεν ήταν σωστό το ότι μου φώναξε, δεν ήταν σωστό το ότι με έβρισε και γενικά δεν ήταν καθόλου σωστές οι επιθέσεις που μου έκανε. Ούτε και τότε στον αγώνα, έδειχνε μετανιωμένος» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα του Survivor.

«Δεν είμαι κακός άνθρωπος απλά κάποιες φορές… εντάξει, έτσι είναι ο άνθρωπος. Έτσι είμαι εγώ. Όταν λέω κάτι το οποίο δεν μπορεί να το καταλάβει ο άλλος, αρχίζει να με πνίγει και βγαίνει η κραυγή» πρόσθεσε, από την πλευρά του, ο Βαλάντης. «Της φώναξα παραπάνω, το κορίτσι εντάξει το πήρε λίγο στραβά. Θέλω να με συγχωρέσει όπως και εγώ θα την συγχωρέσω για ότι είπε».

Survivor: Η μεγάλη ανατροπή που «πάγωσε» τους παίκτες

Στο συμβούλιου του νησιού και ενώ περιμέναμε να δούμε ποιος εκ των Βαλάντη, Μυριέλλας και Ευρυδίκης θα αποχωρήσει, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες του παιχνιδιού για μία εξέλιξη της τελευταίας στιγμής που είχε ως αποτέλεσμα να μην αποχωρήσει κανείς από αυτούς!

Όπως εξήγησε ο παρουσιαστής του ριάλιτι κάποιο οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Χατζηγεωργίου τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το ριάλιτι.

Ο Γιώργος Λιανός στην συνέχεια εξήγησε στους παίκτες και τους τηλεθεατές τι θα συμβεί με τους προτεινόμενους της τρέχουσας εβδομάδας.

«Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor για οικογενειακούς λόγους οι οποίοι προϋπήρχαν. Επειδή ήδη έχουμε 3 υποψήφιους προς αποχώρηση απ' την ομάδα των Διάσημων και ο κόσμος έχει στηρίξει τους παίκτες. Αφού έχουμε αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα, κλειδώνει η ψηφοφορία. Οι προτεινόμενοι θα παραμείνουν στο παιχνίδι, αλλά θα παραμείνουν και υποψήφιοι. Την επόμενη εβδομάδα που θα γίνουν οι αγώνες ασυλίας, θα βγουν δύο ακόμη υποψήφιοι, οι οποίοι θα είναι και οι μόνοι που θα μπορούν να ψηφιστούν από το κοινό, μαζί με τους ήδη υπάρχοντες», ανέφερε αναλυτικά ο Γιώργος Λιανός Λιανός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νόβακ Τζόκοβιτς: Βαριές κουβέντες από Σερβία και Αυστραλία μετά το θρίλερ για την απέλασή του

Προκλητικός Βασιλακόπουλος: Είναι υποχρεωτικότητα αυτή; Να παρακρατούνται τα 100 ευρώ από τη σύνταξη

Τραγωδία στην Ημαθία: Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες σε τροχαίο – Σμπαράλια το αυτοκίνητο