ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι δύο νέες ταινίες που κυκλοφορούν σήμερα στα ελληνικά σινεμά

Ο Άνθρωπος του Βασιλιά: Το Ξεκίνημα
Ο Άνθρωπος του Βασιλιά: Το Ξεκίνημα
20th Century Fox

Οι ταινίες που κυκλοφορούν στα σινεμά την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου.

Μόλις δύο νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους σήμερα, γεγονός που δεν βοηθάει ιδιαίτερα την ήδη πτωτική πορεία των εισιτηρίων της προηγούμενης εορταστικής περιόδου. Ωστόσο, οι θεατές που θα επιλέξουν το σινεμά για την έξοδό τους, μπορούν να δουν τη ρομαντική κομεντί Πίτσα Γλυκόριζα του Πολ και τον Άνθρωπο του Βασιλιά: Το Ξεκίνημα με τον Ρέιφ Φάινς.

Ο Άνθρωπος του Βασιλιά: Το Ξεκίνημα (The King’s Man)

Καθώς οι χείριστοι τύραννοι της Ιστορίας και κάποιες από τις πλέον εγκληματικές διάνοιες συγκεντρώνονται για να συνωμοτήσουν για έναν πόλεμο που θα σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους, ένας άνδρας πρέπει να καταφέρει να τους σταματήσει και ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός του. Ανακαλύψτε από πού ξεκίνησε η πρώτη ανεξάρτητη υπηρεσία πληροφοριών στην ταινία Ο Άνθρωπος του Βασιλιά: Το Ξεκίνημα
Σκηνοθεσία: Μάθιου Βον. Παίζουν: Μάθιου Γκουντ, Τζέμα Άρτερτον, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, Ρέιφ Φάινς, Στάνλεϊ Τούτσι, Τομ Χολάντερ, Χάρις Ντίκινσον, Ντζίμον Χούνσου, Ντάνιελ Μπρουλ, Τσάρλς Ντανς.

Πίτσα Γλυκόριζα (Licorice Pizza)

Το Πίτσα Γλυκόριζα είναι η ιστορία δύο νέων παιδιών που μεγαλώνουν, τριγυρνούν και ερωτεύονται στην κοιλάδα του San Fernando, το 1973.

Η Αλάνα αρχικά αντιμετωπίζει με τρυφερή καχυποψία τον Κούπερ αλλά ένα κάλεσμα για casting στη Νέα Υόρκη όπου αναζητούνται ταλαντούχα παιδιά θα αποτελέσει αφορμή για να ταξιδέψουν μαζί και να ξεκινήσουν μια πλατωνική σχέση που θα περάσει δια πυρός και σιδήρου προκειμένου να μετασχηματιστεί σε κάτι υποσχόμενο και λαμπερό. Ο Γκάρι, κατά βάθος είναι ένας γεννημένος επιχειρηματίας που ψάχνει την «μεγάλη ιδέα» που θα τον κάνει πλούσιο και η Αλάνα παρατηρεί με προστατευτικότητα και θαυμασμό τις αγωνίες του φιλόδοξου φίλου της, ο οποίος έχει αγνό βλέμμα και κυρίως καθαρή καρδιά.

Σκηνοθεσία: Πολ Τόμας Άντερσον. Παίζουν: Αλάνα Χέιμ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Μπένι Σαφντί, Κούπερ Χόφμαν, Σον Πεν, Σκάιλερ Γκισόντο, Έμα Ντιπόντ, Μάγια Ρούντολφ, Τομ Γουέιτς, Τζον Σ. Ράιλι

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θύμα της «Όμικρον» τα βραβεία Grammy - Αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας

Survivor αποχώρηση: Δεν ξανάγινε! Η ανακοίνωση του Λιανού που «μούδιασε» τους παίκτες (videos)

Νόβακ Τζόκοβιτς: Βαριές κουβέντες από Σερβία και Αυστραλία μετά το θρίλερ για την απέλασή του