ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γκάφα ή όχι στο Don't Look Up; - Ο αριθμός που δίνει ο ΝτιΚάπριο οδηγεί σε... ροζ γραμμή!

Don't Look Up
Στην ταινία ο ΝτιΚάπριο παροτρύνει τους πολίτες να καλέσουν στην συγκεκριμένη γραμμή βοήθειας για ανακούφιση και παρηγοριά λίγο πριν το τέλος του κόσμου
Netflix

Θεατές που είδαν την ταινία στο Netflix είχαν την περιέργεια να καλέσουν τον αριθμό και δεν πίστευαν στα αυτιά τους!

Η πιο πολυσυζητημένη ταινία των τελευταίων ημερών είναι αναμφισβήτητα το Don’t Look Up του Netflix, η βιτριολική σάτιρα του Άνταμ ΜακΚέι για το τέλος του κόσμου. Η ταινία που έχει διχάσει το κοινό και θεωρείται από αριστούργημα έως «πατάτα», τις τελευταίες ώρες συζητείται στο διαδίκτυο για έναν τελείως διαφορετικό και κυρίως κωμικό λόγο.

Συγκεκριμένα, σε μια σκηνή περίπου στα μισά της ταινίας με το all star cast, όπως είναι οι: Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Τζένιφερ Λόρενς, Μέριλ Στριπ, Κέιτ Μπλάνσετ, Τιμοτέ Σαλαμέ, κ.ά., βλέπουμε τον αστροφυσικό Ράνταλ Μίντι (ΝτιΚάπριο) να δίνει έναν αριθμό τηλεφώνου στον οποίο μπορούν να καλέσουν οι πολίτες για να βρουν λίγη ανακούφιση και παρηγοριά πριν από την καταστροφή της Γης από τον κομήτη που πλησιάζει. Στην ουσία δηλαδή πρόκειται για μια γραμμή βοήθειας.

Εξαρτάται βέβαια πώς εννοεί κανείς τη βοήθεια… Αρκετοί ήταν οι θεατές που είχαν την περιέργεια να καλέσουν τον συγκεκριμένο αριθμό για να διαπιστώσουν αν είναι πραγματικός. Και μάλλον δεν πίστευαν στα αυτιά τους, καθώς ο αριθμός 1-800-532-4500 αντιστοιχεί σε ροζ γραμμή για τηλεφωνικό σεξ!

Σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter, όταν καλεί κανείς τον αριθμό, ακούγεται ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα και μια γυναικεία φωνή να λέει: «Καλώς ήρθατε στην πιο καυτή γραμμή της Αμερικής. Αγόρια, καυτές κυρίες περιμένουν να σας μιλήσουν. Πατήστε "1", τώρα. Κυρίες, για να μιλήσετε με ενδιαφέροντες και συναρπαστικούς άντρες, πατήστε "2" για να συνδεθείτε δωρεάν τώρα».

Πάντως αυτό που δεν έχει γίνει σαφές ακόμα είναι αν πρόκειται για λάθος της παραγωγής όπως στην περίπτωση του Squid Game ή αν χρησιμοποιήθηκε εσκεμμένα από τον Άνταμ ΜακΚέι και τους υπόλοιπους δημιουργούς του φιλμ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Πέθανε ξαφνικά στα 29 της χρόνια η Kim Mi-soo, σταρ του «Hellbound»

Pam & Tommy: Δείτε το επίσημο τρέιλερ της σειράς για το περιβόητο sex tape

Οι δύο νέες ταινίες που κυκλοφορούν σήμερα στα ελληνικά σινεμά