ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κιάνου Ριβς: Ο τζέντλεμαν του Χόλιγουντ μόλις μας έκανε να τον αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο!

Κιάνου Ριβς
O Κιάνου Ριβς είναι επάξια ο πιο κουλ τύπος του Χόλιγουντ
AP

Ο Κιάνου Ριβς έφερε με ιδιωτικό τζετ στην πρεμιέρα του νέου Matrix, όλους τους συνεργάτες και τους φίλους του πληρώνοντας όλα τα έξοδα από την τσέπη του.

O Kιάνου Ριβς δεν σταματά να μας εκπλήσσει και να μας κάνει να τον αγαπάμε ακόμα περισσότερο με τη γενναιοδωρία που δείχνει κάθε φορά.

Ο τζέντλεμαν της κινηματογραφικής βιομηχανίας αυτή τη φορά, μάζεψε τους φίλους, τους συνεργάτες και τους οικείους του, τους έβαλε σε ένα ιδιωτικό τζετ και τους πήγε στο Σαν Φρανσίσκο για να είναι στο πλάι του στη λαμπερή πρεμιέρα του Matrix: Resurrections. Kαι φυσικά όλα αυτά με δικά του έξοδα.

Η ιστορία ήρθε στο φως από το The Hollywood Reporter και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ριβς ήθελε να βεβαιωθεί ότι όλα τα μέλη της ομάδας του συμπεριελήφθησαν στη μεγάλη γιορτή της πρεμιέρας που έγινε στις 18 Δεκεμβρίου. Από τον ατζέντη μέχρι τον μάνατζερ, τον εκδότη του, τους φίλους και την οικογένειά του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Χολιγουντιανός σταρ πλήρωσε το κόστος του τζετ, την διαμονή στο ξενοδοχείο, τα εισιτήρια για την πρεμιέρα και παράλληλα οργάνωσε διάφορες δραστηριότητες και δώρα για τους καλεσμένους του, συμπεριλαμβανομένου ενός σπέσιαλ brunch μετά την πρεμιέρα της τέταρτης ταινίας Matrix.

«Έφερε αεροπορικώς ένα τσούρμο από εμάς», δήλωσε στο THR o Τσαντ Σταχέλσκι, σκηνοθέτης των ταινιών John Wick, και πρώην stuntman του Ριβς στην τριλογία του Matrix, ενώ κρατάει ένα ρόλο και στο τέταρτο κεφάλαιο του franchise. «Είναι απίστευτα γενναιόδωρος. Στο κοινό απόψε θα είναι τόσοι πολλοί άνθρωποι που τον βοήθησαν, από τους εκπαιδευτές πολεμικών τεχνών, μέχρι τους προπονητές jiu-jitsu, τους ανθρώπους που επιμελήθηκαν τα μαλλιά και το μακιγιάζ του, τους κασκαντέρ του. Φροντίζει να είναι εδώ οι φίλοι και η οικογένειά του. Είναι έπος», συμπλήρωσε ο Σταχέλσκι πάνω το πράσινο χαλί της πρεμιέρας.

Όταν ρωτήθηκε από το The Hollywood Reporter για τον λόγο που έκανε τα μεγάλα έξοδα, ο σεμνός ηθοποιός απάντησε αφοπλιστικά: «Ναι, είναι υπέροχο που μπορούμε να μοιραστούμε τις εμπειρίες και τις ζωές μας μαζί».

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο ηθοποιός σε δείπνο που οργάνωσε στο Παρίσι για τους τέσσερις κασκαντέρ του μετά το τέλος των γυρισμάτων του John Wick 4, τους έκανε δώρο από ένα πανάκριβο ρολόι αρκετών χιλιάδων δολαρίων. Στους κασκαντέρ του The Matrix Reloaded έκανε δώρο από μια μοτοσικλέτα Harley Davidson. Το 70% των κερδών από την πρώτη ταινία «The Matrix» τα δώρισε στην έρευνα για τον καρκίνο. Επίσης σε ερώτηση για την κυκλοφορία του νέου Matrix ταυτόχρονα σε κινηματογραφικές αίθουσες και ΗΒΟ δήλωσε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα αν οι θεατές επιλέξουν να το δουν στριμαρισμένο και όχι σε κάποιο σινεμά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η ταινία της Μιμής Ντενίση «γκρέμισε» τον Spider-Man από την κορυφή του ελληνικού box office

Netflix: H Έμιλι θα μείνει στο Παρίσι για δύο σεζόν ακόμα

Survivor Spoiler: Άγριος καβγάς στους Διάσημους - «Είσαι αχάριστη», «αν δεν σου αρέσει φύγε»