MEDIA

Survivor Spoiler: Άγριος καβγάς στους Διάσημους - «Είσαι αχάριστη», «αν δεν σου αρέσει φύγε»

Survivor Spoiler: Άγριος καβγάς στους Διάσημους - «Είσαι αχάριστη», «αν δεν σου αρέσει φύγε»
Survivor Spoiler: Στα «κόκκινα» τα νευρά στους Διάσημους
ΣΚΑΙ

Survivor Spoiler: Στα «κόκκινα» τα νευρά στους Διάσημους

Η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί στο Survivor με επτά παίχτες να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και από τους Διάσημους και από τους Μαχητές φαίνεται ότι φέρνει νεύρα στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Πιο τεταμένα φαίνεται ότι είναι τα νεύρα στους Διάσημους με πρωταγωνιστές τον Βαλάντη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα οι οποίοι έστησαν έναν έντονο καβγά με βαριές εκφράσεις.

Αιτία, όπως φαίνεται στο τρέιλερ του σημερινού (11/01) επεισοδίου του Survivor η συμπεριφορά του Βαλάντη με συμπαίχτες του να λένε ότι «μας κατηγόρησε όλους ότι δεν δουλέψαμε». Οι κατηγορίες αυτές, όμως, δεν μένουν αναπάντητες από τον τραγουδιστή ο οποίος ακούγεται να λέει σε μια από τις συμπαίχτριές του «είσαι πολύ αχάριστη».

Ο καβγάς, όμως, δεν σταμάτησε εκεί καθώς στον «χορό» μπήκε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο οποίος «εξερράγη» όταν άκουσε τον Βαλάντη να λέει «εγώ θα κοιμηθώ στο κρύο και μπορεί να πάθω πνευμονία».

«Αν δεν σου αρέσει φύγε είναι παιχνίδι. Δεν είναι σκάκι αλλά παιχνίδι» ακούγεται να λέει οργισμένος με τον Βαλάντη ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Το σημερινό επεισόδιο θα κλείσει, δε, με έναν απαιτητικό στίβο μάχης καθώς οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλος σεισμός στην Κύπρο - Αισθητός σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο

Κακοκαιρία Διομήδης: Ξεκίνησε με καταιγίδα στην Αττική – Λευκό τοπίο στα βόρεια

Survivor Spoiler: Αναχώρησε για Άγιο Δομίνικο - Το σχόλιο της συντρόφου του (video)

Πέθανε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι