MEDIA

Survivor Spoiler: Αναχώρησε για Άγιο Δομίνικο - Το σχόλιο της συντρόφου του (video)

Survivor Spoiler: Αναχώρησε για Άγιο Δομίνικο - Το σχόλιο της συντρόφου του (video)
Ποιος έφυγε για Άγιο Δομίνικο;
ΣΚΑΙ

Survivor Spoiler: Νέοι παίκτες φτάνουν στο νησί 

Ήταν δεδομένο πως με την εικόνα που έχουν οι Διάσημοι αυτές τις πρώτες εβδομάδες στο Survivor αλλά και μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου, ο Ατζούν θα φέρει… ενισχύσεις.

Αυτές φτάνουν στον Άγιο Δομίνικο και ετοιμάζονται να μπουν στο παιχνίδι. Η πρώτη έχει «άρωμα» μόντελινγκ αλλά και περσινού Survivor! Πρόκειται για την Κάτια Ταραμπάνκο η οποία σύμφωνα με το «Happy Day» αναχώρησε και ξαναμπαίνει στο παιχνίδι.

Η άλλη προσθήκη για την οποία σας είχαμε γράψει πριν μέρες, είναι αυτή του Άρη Σοϊλέδη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ ταξίδεψε και εκείνος για να μπει στο παιχνίδι, με την κάμερα να τον καταγράφει στο αεροδρόμιο.

Η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, σχολίασε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» όπου προβλήθηκε το παρακάτω απόσπασμα:

«Εντωμεταξύ έχει το βλέμμα το γλυκούλι, της απόγνωσης. Τον είδα που ετοίμαζε βαλίτσες. Του έλεγα “πού πας αγόρι μου;” και μου είπε “Δεν θα σου πω τώρα. Θα σου στείλω σε λίγο τοποθεσία". Δεν μου είπε που πάει, αλλά έφυγε χθες».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρά επεισόδια σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στον Άγιο Παντελεήμονα

Κορονοϊός: Γιατί τα κρούσματα στα σχολεία δεν εντάχθηκαν σήμερα στον κατάλογο του ΕΟΔΥ – Τι ισχύει

Survivor: Ο σύντροφος της Μυριέλλας απαντά για τα φιλιά και το ειδύλλιο με τον Κατσαούνη