MEDIA

Survivor: Ο σύντροφος της Μυριέλλας απαντά για τα φιλιά και το ειδύλλιο με τον Κατσαούνη

Survivor: Ο σύντροφος της Μυριέλλας απαντά για τα φιλιά και το ειδύλλιο με τον Κατσαούνη
Μυριέλλα Κουρεντή και Γιάννης Λυγνός
Instagram: myriella_kourenti_official

Survivor: Ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή, Γιάννης Λυγνός, «έσπασε» τη σιωπή του για όλα είδαμε τις τελευταίες μέρες στο ριάλιτι επιβίωσης 

Ένα love story φαίνεται πως έχει «γεννηθεί» στο Survivor και η επιβεβαίωση ήρθε στο χθεσινό (9/1) επεισόδιο μετά τα φιλιά που αντάλλαξαν Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης.

Στο συμβούλιο του νησιού επικράτησε -για άλλη μια φορά- χαμός, με τη Μυριέλλα να είναι και πάλι το πρόσωπο που κατηγόρησαν οι περισσότεροι, λόγω της σχέσης και της συμπεριφοράς της απέναντι στον παίκτη των Μαχητών.

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε τη Μυριέλλα Κουρεντή να αναφέρεται στον σύντροφό της, έπειτα από τα φιλιά στην πισίνα με τον παίκτη των Μαχητών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο του Survivor ξεκινά με την Μυριέλλα Κουρέντη να αναφέρεται στον σύντροφό της με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

«Αυτές τις ημέρες ήταν η γιορτή του Τζον. Όταν ήμουν μαζί του ήταν σαν είμαι με τον ίδιο μου τον εαυτό» εξομολογείται η Μυριέλλα Κουρέντη σχολιάζοντας «τον φαντάζομαι να βλέπει όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι».

Με απολογητική διάθεση και εμφανή τη συγκίνησή της στη συνέχεια η Κουρέντη ακούγεται να λέει «θα ήθελα να του πω θυμάμαι τα πάντα, θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλο» προσθέτοντας «όσο μακριά και αν είμαι Μυριέλλα and Τζον for ever».

Survivor: Ο σύντροφος της Μυριέλλας «έσπασε» τη σιωπή του

Ο Γιάννης Λυγνός μίλησε στην εκπομπή, «Love it»φ για τα τρυφερά τετ α τετ της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Ο Γιάννης Λυγνός μίλησε στην εκπομπή «Love it» και έκανε νέες δηλώσεις για την σύντροφο του, Μυριέλλα Κουρεντή και ξεκαθάρισε πως δεν ενοχλήθηκε από το φιλί της αγαπημένης του με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Συγκεκριμένα δήλωσε:«Από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος. Επειδή το όλο ζήτημα με τη Μυριέλλα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ γι’ αυτό ξανά. Ήδη έκανα κάποιες δηλώσεις και είπα ότι είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα».

Και πρόσθεσε:«Αυτή τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες. Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Μέσα από αυτές τις δηλώσεις μου, ήθελα να δείξω τη γλυκιά μου συμπαράσταση στη Μυριέλλα, καθώς γνωρίζω ότι θα βρεθούν άνθρωποι να την κακολογήσουν».

Ενώ στο τέλος συμπλήρωσε:«Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει μια σχέση αγάπης για τη μουσική πάνω απ’ όλα και τη στηρίζω σε οτιδήποτε την κάνει να νιώθει όμορφα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες στο παιχνίδι. Όσον αφορά τις σκηνές με τον Κατσαούνη δεν με τάραξαν και από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος».

«Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει πάνω από όλα η αγάπη για τη μουσική μας»

Ο Γιάννης Λυγνός παραχώρησε συνέντευξη και στο περιοδικό «Hello» όπου σχολίασε και εκεί τα όσα βλέπουμε στο Survivor ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει πάνω από όλα η αγάπη για τη μουσική μας, το τονίζω αυτό. Είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Και αυτήν τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες. Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Να είμαστε έξω από το “χορό” είναι εύκολο και να κρίνουμε και να κατακρίνουμε», ανέφερε αρχικά ο John Lygnos.

Στη συνέχεια, ο μουσικός έδωσε τη δική του απάντηση σχετικά με την χημεία που έχει αναπτύξει η Μυριέλλα Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Ο ίδιος τόνισε: «Αν νιώθει ότι μέσα στο παιχνίδι βρίσκει στήριξη σε οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο θα την βοηθήσει να προχωρήσει και θα την κάνει πιο δυνατή, τότε καλά κάνει. Και εγώ ή ο καθένας μπορεί να κάναμε το ίδιο. Θα ήθελα να στέλνετε όλοι θετικές σκέψεις στη Μυριέλλα, γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και πραγματικά το αξίζει. Αυτές είναι οι απόψεις μου και θα ήθελα να μην ασχολείστε άλλο με την προσωπική μας ζωή παρά μόνο με την καλλιτεχνική μας φύση. Σας ευχαριστώ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η οικογένεια του Τζόκοβιτς «έσπασε» τη σιωπή της: «Είναι ελεύθερος, προπονήθηκε, πάει να κερδίσει»

Ηλεκτρονικά η δήλωση απαλλαγής τέλους κινητής – καρτοκινητής τηλεφωνίας: Βήμα - βήμα η διαδικασία

Survivor Spoiler: Ο νικητής στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και οι εξελίξεις μετά τα καυτά φιλιά