MEDIA

Survivor: Η νέα νίκη των μαχητών, τα καυτά φιλιά της Μυριέλλας και ο χαμός στο συμβούλιο του νησιού

Survivor φιλιά
Χαλασμός στο Survivor

Πανδαιμόνιο επικράτησε στο Survivor μετά το φιλί που αντάλλαξαν ο Γιώργος Κατσαούνης κι η Μυριέλλα Κουρεντή στην πισίνα

Το πρώτο τους φιλί έδωσαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5 η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης. Οι μαχητές αναδείχθηκαν νικητές στο αγώνισμα ασυλίας, όπως είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής (09/01) στον ΣΚΑΪ. Αμέσως μετά το αγώνισμα, νικητές και ηττημένοι θέλησαν να βουτήξουν στην πισίνα του στίβου μάχης περνώντας μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς.

Μάλιστα, η Μυριέλλα Κουρεντή από τους διάσημους και ο Γιώργος Κατσαούνης από τους μαχητές όσο βρίσκονταν μέσα στην πισίνα αντάλλαξαν αγκαλιές, χάδια και φιλιά παρά τα βλέμματα των συμπαικτών τους. «Tη γουστάρω, νόμιζα ότι θα μου ρίξει κάνα χαστούκι όταν τη φίλησα αλλά δεν μου έδωσε. Όταν την ξαναπετύχω θα την ξαναφιλήσω, πολλές φορές κιόλας», είπε λίγα λεπτά αργότερα ο Κατσαούνης.

Στο συμβούλιο του νησιού οι διάσημοι φάνηκαν πως ήταν σε αναμμένα κάρβουνα όχι μόνο για την ήττα τους αλλά και για το γεγονός ότι η Μυριέλλα Κουρεντή αντάλλαξε φιλιά με τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Εδώ είναι παιχνίδι επιβίωσης όχι ερωτικού περιεχόμενου. Την ώρα που η ομάδα υποφέρει ψυχικά δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποια συναθλήτριά μου ερωτοτροπεί μέσα στην πισίνα την ώρα που κλαίμε με έναν αντίπαλο της άλλης ομάδας. Στις δικές μου αρχές δεν το σηκώνω εγώ» είπε η Αθηνά.

Tη γνώμη της συμμερίστηκε και ο πρώτος που μίλησε εξαρχής για όλα αυτά, ο Βαλάντης. «Με ενόχλησε να βλέπω μέσα σε πισίνα ερωτοτροπίες» τόνισε.

Οι απόψεις έδιναν κι έπαιρναν κι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ξέσπασε, θέλοντας να υπερασπιστεί τους δυο. Συγκεκριμένα είπε: «Τι σχέση έχει με την ήττα μας; Πρώτα χάσαμε και μετά έγινε. Εγώ γελάω. Αυτό που ζω είναι το κλουβί με τις τρελές. Συγγνώμη είναι πάρα πολύ αστείες οι απόψεις που ακούω, λες κι είμαι στο 1950. Πραγματικά ζω έναν συντηρητισμό, άλλο πράγμα ο αγώνας, άλλο το προσωπικό κι άλλο ένα αθώο φλερτ».

Τα δάκρυα της Μυριέλλας Κουρέντη

Οι αντιδράσεις της Μυριέλλας Κουρέντη και του Γιώργου Κατσαούνη μετά το παθιασμένο φιλί που αντάλλαξαν στο Survivor φαίνεται ότι θα κυριαρχήσουν στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι που εκτυλίσσεται στον Άγιο Δομίνικο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο του Survivor ξεκινά με την Μυριέλλα Κουρέντη να αναφέρεται στον σύντροφό της με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

«Αυτές τις ημέρες ήταν η γιορτή του Τζον. Όταν ήμουν μαζί του ήταν σαν είμαι με τον ίδιο μου τον εαυτό» εξομολογείται η Μυριέλλα Κουρέντη σχολιάζοντας «τον φαντάζομαι να βλέπει όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι».

Με απολογητική διάθεση και εμφανή τη συγκίνησή της στη συνέχεια η Κουρέντη ακούγεται να λέει «θα ήθελα να του πω θυμάμαι τα πάντα, θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλο» προσθέτοντας «όσο μακριά και αν είμαι Μυριέλλα and Τζον for ever».

Οι εξηγήσεις της, όμως, φαίνεται ότι δεν πείθουν τους συμπαίχτες της Μυριέλλας Κουρέντη στους διάσημους καθώς όπως λένε «μας έχει πει για τη σχέση της, δεν καταλαβαίνει ότι εκτίθεται».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός στη Φλώρινα: Αγωνία στους κατοίκους – Προβληματισμός σε Λέκκα και Τσελέντη για την περιοχή

Survivor: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση

Προσοχή: Ποιοι πρέπει να βάλουν ένα «Σ» στο τζάμι του αυτοκινήτου και γιατί – Το πρόστιμο