MEDIA

Survivor Spoiler 9/1: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία την Κυριακή

Survivor Spoiler
Survivor Spoiler

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία

Πρώτη ασυλία σήμερα και το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Οι Διάσημοι έκαναν επιτέλους το δικό τους come back, νικώντας με 10-7 τους Μαχητές στο αγώνισμα επάθλου του Σαββάτου και έχοντας φάει το μελάκι τους, θα επιχειρήσουν σήμερα να πάρουν τη ρεβάνς και στην πρώτη ασυλία.

Θυμίζουμε, πως προέρχονται από δύο ήττες στις ασυλίες της περασμένης εβδομάδας, που έφεραν τον Βαλάντη, τη Μυριέλλα και την Ευριδίκη να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Και μπορεί να τη γλίτωσαν, λόγω της αποχώρησης του Χατζηγεωργίου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να υποστούν κι άλλη ήττα.

Από την άλλη πλευρά, οι Μαχητές δεν είναι διατεθειμένοι να απωλέσουν τα δικά τους κεκτημένα. Τι θα δούμε να συμβαίνει σήμερα στο Survivor; Ποιοι θα κατακτήσουν την πρώτη ασυλία;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας Dokari.gr, υπάρχει αντίδραση και... απάντηση από την πλευρά των Μαχητών. Ναι, οι Διάσημοι γνωρίζουν την ήττα στην πρώτη ασυλία και οι Μαχητές πανηγυρίζουν τη νίκη. Αρα, οι Διάσημοι πάνε σε ατομική ασυλία και ψηφοφορία ανάδειξης υποψηφίου για αποχώρηση.

Survivor: Ταράζει τα νερά του Άγιου Δομίνικου το καυτό φιλί της Κουρεντή και του Κατσαούνη

Άκρως αποκαλυπτικό είναι το αποψινό τρέιλερ, αναφορικά με το τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής, ανάμεσα στους δύο ερωτευμένους.

Ο Γιώργος Κατσαούνης και η Μυριέλλα Κουρεντή θα έρθουν τόσο κοντά μετά το τέλος του αγωνίσματος μέσα στην πισίνα, που θα φτάσουν να ανταλλάξουν ένα παθιασμένο φιλί παρουσία καμερών και φυσικά των συμπαικτών τους.

Το συγκεκριμένο περιστατικό όμως, δεν θα αρέσει καθόλου στον Βαλάντη, ο οποίος για ακόμα μια φορά θα θίξει το θέμα στο συμβούλιου του νησιού προκαλώντας ξανά έντονες αντιδράσεις.

Ο γνωστός τραγουδιστής και παίκτης των Διασήμων, θα κάνει λόγο για ερωτοτροπίες που τον ενοχλούσαν καθώς τις έβλεπε μπροστά στα μάτια του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Survivor: Ταράζει τα νερά του Άγιου Δομίνικου το καυτό φιλί της Κουρεντή και του Κατσαούνη (vid)

Καιρός: Έρχεται χιονιάς! Πού θα το στρώσει τις επόμενες μέρες - Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Θετικός στον κορονοϊό ο Αλέξης Τσίπρας: Ποια είναι η κατάστασή του

Εύβοια: Kατέρρευσε ιερέας την ώρα της Θείας λειτουργίας στη Χαλκίδα