ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Σάντρα Μπούλοκ αποκάλυψε για ποια ταινία ντρέπεται και έχει μετανιώσει

Σάντρα Μπούλοκ
Η Σάντρα Μπούλοκ ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα κάνει ένα διάλειμμα στην καριέρα της για να αφοσιωθεί στα παιδιά της
AP

Μόλις μάθαμε το λόγο που η Σάντρα Μπούλοκ αποφεύγει να κάνει σίκουελ ταινίες. 

Σύμφωνα με την Σάντρα Μπούλοκ, μόνο «φτιαγμένος» θα απολάμβανε κάποιος θεατής τη σίκουελ ταινία του 1997 «Speed 2: Cruise Control»

Σε συνέντευξη με τον Ντάνιελ Ράντκλιφ, συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «The Lost City», η 57χρονη ηθοποιός αποκάλυψε την ταινία για την οποία μέχρι σήμερα ντρέπεται που την έκανε και δεν είναι άλλη από το σίκουελ του Speed!

«Ακόμα ντρέπομαι που ήμουν σε αυτή και λέγεται Speed 2. Έχω μιλήσει ανοιχτά για αυτό. Δεν βγάζει κανένα νόημα. Ένα αργό σκάφος, που κατευθύνεται αργά σε ένα νησί», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπούλοκ, «θάβοντας» την ταινία! «Αυτή είναι μία που εύχομαι να μην είχα κάνει και κανένας φαν δεν άλλαξε γνώμη, από όσο γνωρίζω, εκτός από εσένα», τόνισε στον δημοσιογράφο, που είπε ότι του είχε αρέσει η ταινία ως έφηβος.

Ο Ράντκλιφ προσπάθησε να σώσει την κατάσταση σχολιάζοντας πως «ήταν αρκετά καλτ», με την Μπούλοκ να σχολιάζει αιχμηρά: «Ίσως για πέντε άτομα το πολύ. Αυτόν και τα άλλα τέσσερα 12χρονα που παρακολουθούσαν το αργό σκάφος να πηγαίνει προς το μικροσκοπικό νησί».

Στο σίκουελ του 1997 η Σάντρα Μπούλοκ πρωταγωνίστησε μαζί με τον Τζέισον Πάτρικ, μιας και ο Κιάνου Ριβς απέρριψε την πρόταση να επιστρέψει για τη συνέχεια. Θυμίζουμε ότι ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνίστησε στην ταινία Speed του 1994 στον ρόλο του Jack Traven, με την Σάντρα Μπούλοκ ως Annie Porter.

Σε συνέντευξή του στο The Graham Norton Show, ο Κιάνου Ριβς αποκάλυψε τον λόγο που απέρριψε την πρόταση. «Ήθελα πραγματικά να δουλέψω ξανά με την Σάντρα Μπούλοκ, αγαπούσα τον χαρακτήρα του Jack Traven, αγαπούσα το Speed, αλλά ένα υπερωκεάνιο;».

«Δεν είχα τίποτα με τους ηθοποιούς που συμμετείχαν, αλλά εκείνο τον καιρό είχα την αίσθηση ότι αυτό δεν ήταν σωστό», πρόσθεσε.

Το Speed 2: Cruise Control κυκλοφόρησε στην Ελλάδα με τον τίτλο Speed 2: Κρουαζιέρα με τον Κίνδυνο. Η ιστορία του σίκουελ ακολουθεί την Annie, που στην πρώτη ταινία ήταν όμηρος ενός βομβιστή στο λεωφορείο, που έπρεπε να τρέχει με συγκεκριμένη ταχύτητα για να μην ανατιναχθεί και η οποία τώρα βρίσκεται με τον αγαπημένο της Alex Shaw (Τζέισον Πάτρικ) σε μια υπέροχη κρουαζιέρα. Ο Alex είναι αστυνομικός και δεν μπορεί να αγνοήσει την παράξενη συμπεριφορά ενός ταξιδιώτη, του John Geiger (Γουίλεμ Νταφόε). Οι υποψίες του αποδεικνύονται σωστές καθώς ο Geiger είναι αυτός που δημιούργησε το σύστημα πληροφορικής του πλοίου αλλά στη συνέχεια απολύθηκε. Ο Geiger λοιπόν ακινητοποιεί το πλοίο, σκοτώνει τον καπετάνιο και «σπάει» τους κωδικούς στο σύστημα πληροφορικής καθορίζοντας μια υπερβολική ταχύτητα σε μια πορεία σύγκρουσης με ένα γιγαντιαίο πετρελαιοφόρο. Ο Alex και η Annie προσπαθούν να τον σταματήσουν και να φέρουν το πλοίο με ασφάλεια στη στεριά.

Διαβάστε επίσης:

Κιάνου Ριβς: Μόλις μάθαμε γιατί δεν έπαιξε στο «Speed 2»

Η Έιμι Σουίμερ θέλει τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι στα Όσκαρ - Η απάντηση της παραγωγής

«Bullet Train»: Με μικρή καθυστέρηση η νέα ταινία του Μπραντ Πιτ στους κινηματογράφους