ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O Γιούαν ΜακΓκρέγκορ τρόμαξε πραγματικά με τον Darth Vader στα γυρίσματα του «Obi-Wan Kenobi»

Darth Vader
Ο Darth Vader, o απόλυτος villain από το σύμπαν του Star Wars, πάγωσε το αίμα του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ
Αρχείο Newsbomb.gr

Το spinoff του Star Wars, «Obi-Wan Kenobi» θα κυκλοφορήσει στο Disney+ στις 25 Μαΐου.

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ αποκάλυψε το πόσο τρομοκρατήθηκε από τον Darth Vader στο σετ των γυρισμάτων της επερχόμενης σειράς Obi-Wan Kenobi.

Ο ΜακΓκρέγκορ που κάνει τη μεγάλη επιστροφή ως Obi-Wan, έναν ρόλο που έπαιξε και στα τρία κεφάλαια της prequel κινηματογραφικής τριλογίας του Star Wars, μίλησε χθες βράδυ στο The One Show για τη… συνάντησή του με τον Darth Vader.

Ο ηθοποιός αφού μας θύμισε ότι στις ταινίες είχε συναντηθεί με τον Anakin πριν περάσει στη σκοτεινή πλευρά και γίνει Darth Vader, εξομολογήθηκε τον τρόμο που ένιωσε όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του!

«Στις τρεις ταινίες που κάναμε, δεν δούλεψα με τον Darth Vader», θυμάται. «Στην πρώτη σκηνή που κάναμε στις πρόβες δεν φόραγε το κράνος». Ωστόσο, όταν ήρθε η ώρα των γυρισμάτων και ο Darth Vader εμφανίστηκε κανονικά με τη στολή του, ο ΜακΓκρέγκορ ένιωσε «ένα σοκ απόλυτου τρόμου!».

«Ετοιμαζόμαστε και τότε φωνάζουν "action". Στη σκηνή έρχεται πίσω μου. Γυρίζω και βλέπω τον Vader να έρχεται κατά πάνω μου!», περιγράφει ο ηθοποιός. «Το ορκίζομαι, πετάχτηκα από τον φόβο μου! Πραγματικός τρόμος! Δεν το έχω ξαναπάθει αυτό. Ήταν σαν να έγινα ξανά 7 χρόνων!», εξηγεί.

Η σκηνοθέτις της επερχόμενης σειράς του Disney+, Ντέμπορα Τσόου (The Mandalorian), έχει επίσης αναφέρει σε συνέντευξή της στο παρελθόν, ότι η παρουσία του Darth Vader στο πλατό ήταν «πραγματικά έντονη».

«Την πρώτη φορά που τον είδα με το κοστούμι και το όλο πράγμα, να περπατάει και να υψώνεται από πάνω μου, είδα ότι είχε κυριολεκτικά σχεδόν διπλάσιο μέγεθος από εμένα. Έχει πραγματική ένταση να έχεις έναν τόσο εμβληματικό χαρακτήρα και μετά να τον σκηνοθετείς και να κάνεις καινούριες σκηνές μαζί του», περιγράφει η Τσόου χαρακτηρίζοντας τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ «καημένο».

Στο νέο spinoff του Star Wars Saga η ιστορία διαδραματίζεται 10 χρόνια μετά τα δραματικά γεγονότα του «Star Wars: Revenge of the Sith», όπου ο Obi-Wan Kenobi αντιμετώπισε τη μεγαλύτερη ήττα του - την πτώση και τη διαφθορά του καλύτερου φίλου του και μαθητευόμενου Τζεντάι, Anakin Skywalker, ο οποίος στράφηκε στη σκοτεινή πλευρά και έγινε ο Σιθ Λόρδος Darth Vader.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ρόλο του Darth Vader επιστρέφει μετά από χρόνια, ο Καναδός ηθοποιός, Χάιντεν Κρίστενσεν.

Το «Obi-Wan Kenobi» θα κυκλοφορήσει στο Disney+ στις 25 Μαΐου.


Διαβάστε επίσης

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ το ζει - Χρησιμοποιεί τη «Δύναμη των Τζεντάι» για να ανοίγει τις πόρτες!

Star Wars: Το τρέιλερ του «Obi-Wan Kenobi» είναι επιτέλους εδώ και είναι επικό!