ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μάθαμε τον τίτλο της δεύτερης ταινίας «Knives Out» που γυρίστηκε στην Ελλάδα

Ντάνιελ Κρεγκ Knives Out
Ο Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει στον ρόλο του Benoit Blanc
Netflix

To Netflix αποκάλυψε τον τίτλο και την περίοδο που θα κυκλφορήσει η δεύτερη ταινία «Knives Out».

Το Netflix και ο Ράιαν Τζόνσον αποκάλυψαν τον τίτλο του δεύτερου Knives Out, που γυρίστηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Σπέτσες.

Το Glass Onion (Γυάλινο Κρεμμύδι), όπως ονομάζεται η δεύτερη ταινία, πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Netflix την περίοδο των εορτών (Νοέμβριο ή Δεκέμβριο), με τον Ντάνιελ Κρεγκ να επιστρέφει στον ρόλο του Benoit Blanc, πλαισιωμένος από ένα λαμπερό καστ ηθοποιών.

Συγκεκριμένα, στη νέα ταινία μεταξύ άλλων θα δούμε τους: Ίθαν Χοκ, Έντουαρντ Νόρτον, Ντέιβ Μπαουτίστα, Κέιτ Χάντσον, Κάθριν Χαν, Λέσλι Όντομ Τζο, Τζέσικα Χένγουικ και Μάντλιν Κλάιν.

Όπως γνωρίζουμε ήδη θα υπάρξει και τρίτη ταινία Knives Out, ενώ όπως δηλώνει ο ίδιος ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος, σκοπός του να κάνει μια σειρά ταινιών whodunit, όπως οι ιστορίες της Αγκάθα Κρίστι, με κεντρικό χαρακτήρα του τον ντετέκτιβ, Benoit Blanc.

Πριν την κυκλοφορία της στο Netflix, η πολυαναμενόμενη ταινία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα σε κάποιο από τα φημισμένα φεστιβάλ κινηματογράφου του εξωτερικού.


Θυμίζουμε ότι η πρώτη ταινία Knives Out, χάρισε στον Τζόνσον μια υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ και BAFTA και γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο παγκόσμιο box office με έσοδα που ξεπερνούν τα 311 εκατομμύρια δολάρια. Το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς ταινιών έναντι 450 εκατομμυρίων δολαρίων.


Σχετικές ειδήσεις