ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H Lady Gaga αποκάλυψε τον ρόλο που θα παίξει στο σίκουελ του «Joker»

Lady Gaga
H Lady Gaga θα γίνει συνεργάτης του Joker στο έγκλημα
AP

H Lady Gaga θα βρίσκεται στο πλευρό του Χοακίν Φίνιξ στη συνέχεια του Joker

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πασίγνωστη τραγουδίστρια Lady Gaga αποκάλυψε την συμμετοχή της στην πολυαναμενόμενη συνέχεια του Joker σε σκηνοθεσία του Τοντ Φίλιπς.

H Lady Gaga πρόκειται να ενσαρκώσει την πρώην ψυχίατρο Χάρλεϊ Κουίν στο 'Ασυλο 'Αρκχαμ της Γκόθαμ Σίτι, η οποία θα γίνει συνεργάτης του Joker στο έγκλημα.

Μία πηγή στο ET δήλωσε ότι «η Gaga έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους επειδή είναι τόσο συγκεντρωμένη στη δουλειά της. Έχει αφοσιωθεί πλήρως στο σίκουελ του Joker και πολλή από την ενέργειά της πηγαίνει σε αυτό».

Η ταινία «Joker» κυκλοφόρησε το 2019 με εισπράξεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office, ενώ κέρδισε 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ. Ηταν η έβδομη πιο εμπορική ταινία της χρονιάς και 32η όλων των εποχών. Χάρισε στον Χοακίν Φοίνιξ το πρώτο του Όσκαρ, υποδυόμενος τον 'Αρθουρ Φλεκ έναν αποτυχημένο κωμικό ο οποίος βυθίζεται στην παραφροσύνη και την βία. Επίσης, η ταινία είχε αποσπάσει τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας και Α' Ανδρικού Ρόλου σε κάθε σημαντική κινηματογραφική διοργάνωση και φεστιβάλ.

Τα γυρίσματα της ταινίας «Joker: Folie à Deux» ξεκίνησαν και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου 2024, πέντε χρόνια ακριβώς από την πρεμιέρα του πρώτου φιλμ που σάρωσε ρεκόρ, βραβεία και box office.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Πρώτη ματιά στο σίκουελ του «Joker» με τον Χοακίν Φίνιξ

H DC Comics αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πραγματικό όνομα του «Τζόκερ»

H Lady Gaga μόλις επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο σίκουελ του Joker!

Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το σίκουελ του Joker!