ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Joker»: Το σίκουελ θα είναι μιούζικαλ με την Lady Gaga ως Harley Quinn, λένε οι φήμες

Lady Gaga
H Lady Gaga βρίσκεται σε συζητήσεις για τον ρόλο της Harley Quinn
Αρχείο Newsbomb.gr

Σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, η επιστροφή του Χοακίν Φίνιξ στον ρόλο του Joker δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα.

H Lady Gaga βρίσκεται σε πρώιμες διαπραγματεύσεις με το στούντιο για να πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Χοακίν Φίνιξ στο σίκουελ του Joker, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα του The Hollywood Reporter.

Πρόσφατα ο Τοντ Φίλιπς, ο σκηνοθέτης της ταινίας που έσπασε τα ταμεία και τα ρεκόρ και χάρισε στον Φίνιξ το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του Άρθουρ Φλεκ, ανακοίνωσε με μια φωτογραφία στα social media, ότι το σενάριο για το σίκουελ της ταινίας έχει ολοκληρωθεί. Μάλιστα, σε μια δεύτερη φωτογραφία, έδειξε τον πρωταγωνιστή του, Χοακίν Φίνιξ να διαβάζει το σενάριο.

Ωστόσο, πηγές του The Hollywood Reporter αναφέρουν ότι η επιστροφή του Φίνιξ στον ρόλο του αντιήρωα της DC δεν έχει κλειδώσει ακόμα. Οι ίδιες πηγές λένε ακόμα ότι τον ρόλο της Harley Quinn, φιλενάδα και συνέταιρο του Joker στο έγκλημα, ενδέχεται να παίξει η Lady Gaga. Αναφέρουν μάλιστα ότι η Quinn της Gaga θα είναι αρκετά διαφορετική από εκείνη της Ρόμπι στο The Suicide Squad.

Όμως οι φήμες δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το σίκουελ του Joker φέρεται να είναι… μιούζικαλ! Αν η φήμη επιβεβαιωθεί είναι σίγουρο ότι πρόκειται να δυσαρεστήσει πολλούς φαν της ταινίας, οπότε εκεί στο στούντιο ευχόμαστε να το σκεφτούν διπλά και τριπλά...

Θυμίζουμε ότι για την ώρα, η συνέχεια του Joker έχει τίτλο (εργασίας) Folie à Deux και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το καστ, την έναρξη παραγωγής ή κυκλοφορίας της στα σινεμά.

Σχετικές ειδήσεις