ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H Lady Gaga μόλις επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο σίκουελ του Joker!

Lady Gaga - Joker 2
Lady Gaga και Χοακίν Φίνιξ μαζί και επίσημα στο σίκουελ του Joker
AP

Η Lady Gaga φέρεται ότι θα παίξει την Harley Quinn, στο πλευρό του Χοακίν Φίνιξ.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας για την πρεμιέρα της συνέχειας του Joker, «Folie à Deux», στις 4 Οκτωβρίου του 2024, η Lady Gaga επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο επερχόμενο σίκουελ, με ένα teaser που μοιράστηκε στα social media, ενθουσιάζοντας τους φαν της.

Θυμίζουμε ότι σχετικές φήμες για τη συμμετοχή της Lady Gaga στην ταινία, είχαν διαρρεύσει περίπου στα μέσα Ιουνίου και ήθελαν την Gaga να υποδύεται τη Harley Quinn, φιλενάδα και συνέταιρο του Joker στο έγκλημα. Υποστήριζαν μάλιστα ότι η Quinn της Gaga θα είναι αρκετά διαφορετική από εκείνη της Μάργκο Ρόμπι στο The Suicide Squad. Επίσης, οι ίδιες φήμες ισχυρίζονταν ότι το σίκουελ του Τζόκερ θα ήταν μιούζικαλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σίκουελ του Joker έρχεται πέντε χρόνια ακριβώς από την πρεμιέρα του πρώτου φιλμ που σάρωσε ρεκόρ, βραβεία και box office και χάρισε στον Χοακίν Φίνιξ το πρώτο του Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του Joker (Άρθουρ Φλεκ).

Συγκεκριμένα, το Joker του Τοντ Φίλιπς, είχε ξεπεράσει το όριο του 1 δισ. δολαρίων στο παγκόσμιο box office, είχε λάβει διθυραμβικές κριτικές και 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ (κερδίζοντας δύο Α' Ανδρικού και Πρωτότυπης Μουσικής) και είχε αποσπάσει τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας και Α' Ανδρικού Ρόλου σε κάθε σημαντική κινηματογραφική διοργάνωση και φεστιβάλ. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι το Joker των 55 εκατ. δολαρίων είναι η πρώτη R-rated ταινία που απέφερε έσοδα πάνω από 1 δισ. δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Τη σκηνοθεσία όπως και το σενάριο του «Folie à Deux» θα έχει την υπογραφή του Τοντ Φίλιπς. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για την έναρξη των γυρισμάτων ή το υπόλοιπο καστ της ταινίας.

Σχετικές ειδήσεις