ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ταινία τρόμου που κάνει τους παλμούς να βαράνε κόκκινο και τα smartwatches να τρελαίνονται

The Outwaters
H ταινία κάνει τα smartwatches των θεατών να εμφανίζουν ειδοποιήσεις «υψηλού καρδιακού παλμού»
Αρχείο Newsbomb.gr

Σύμφωνα με μαρτυρίες θεατών η ταινία τρόμου The Outwaters προκαλεί αύξηση καρδιακών παλμών και ναυτία. 

Η νέα ταινία τρόμου με τίτλο The Outwaters φαίνεται να τρομάζει τόσο πολύ τους θεατές που κάνει τους καρδιακούς παλμούς να χτυπάνε κόκκινο, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα smartwatches των θεατών.

Η ταινία, η οποία προβλήθηκε στις ΗΠΑ τον περασμένο μήνα και κάνει πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 7 Απριλίου, είναι φαινομενικά τόσο τρομακτική που, εκτός από την αύξηση των καρδιακών παλμών, προκαλεί επίσης ναυτία στους θεατές.

Το The Outwaters αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας φίλων που ταξιδεύουν στην έρημο Μοχάβε για να κάνουν ένα μουσικό βίντεο. «Τους στοιχειώνουν μυστηριώδεις ήχοι και όταν μια απειλητική δύναμη εμφανίζεται, ξεκινά το τρομακτικό ταξίδι τους στο σκοτάδι που συντρίβει την ψυχή», αναφέρει η σύνοψη της ταινίας του Robbie Banfitch.

Ένας χρήστης του Twitter ισχυρίστηκε ότι η ταινία έκανε το Apple Watch του να εμφανίσει δύο φορές μια ειδοποίηση «υψηλού καρδιακού παλμού». Έγραψε ότι περιέχει «μία από τις πιο φρικτές και τραυματικές σκηνές που έχω βιώσει ποτέ σε ταινία τρόμου».

Ένας άλλος Αμερικανός θεατής έγραψε: «Ήταν αποπροσανατολιστικό, ενοχλητικό, εξαιρετικά αγχώδες και ένα απόλυτο ταξίδι στην κόλαση», ενώ ορισμένοι ισχυρίστηκαν ότι έπρεπε «να φύγουν από την αίθουσα για να κάνουν εμετό» ή περιέγραψαν την ταινία ως μια διαρκή «επίθεση πανικού».

Μέχρι στιγμής, το Outwaters έχει λάβει βαθμολογία 72% από τους κριτικούς στο Rotten Tomatoes και 52% από το κοινό.

Διαβάστε επίσης

Μπεν Άφλεκ: Μάθαμε τι ζήτησε ο Μάικλ Τζόρνταν για την ταινία «Air»

H Μπίλι Άιλις σε ρόλο ηθοποιού στη σειρά «Swarm»

Σούπερμαν: Οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα ταινία χωρίς τον Χένρι Καβίλ - Ο σκηνοθέτης και η πλοκή