ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ράσελ Κρόου λέει ότι ζηλεύει για το sequel του «Μονομάχου»

O Ράσελ Κρόου στον Μονομάχο
O Ράσελ Κρόου στον Μονομάχο
Αρχείο Newsbomb.gr

Ο Ράσελ Κρόου έχει επιβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει στο καστ της συνέχειας του «Μονομάχου».

Ο Ράσελ Κρόου επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι δεν πρόκειται να έχει καμία ανάμειξη στο επερχόμενο sequel του Μονομάχου (Gladiator), ωστόσο σε συνέντευξη που έδωσε αυτές τις ημέρες ακούγεται πρόθυμος να επιστρέψει στην αρένα.

Ο Κρόου ο οποίος υποδύθηκε τον Μάξιμο, τον Ρωμαίο στρατηγό που έγινε μονομάχος στην πρώτη ταινία το 2000, κερδίζοντας μάλιστα το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, αναλογίστηκε τον αντίκτυπο της ταινίας στην καριέρα του και παραδέχτηκε ότι «ζηλεύει λίγο» για τη δεύτερη ταινία.

«Το μόνο πράγμα που νιώθω πραγματικά για αυτό είναι ότι ζηλεύω» είπε στον Collider όταν ρωτήθηκε για το sequel. «Επειδή ήμουν πολύ νεότερος, προφανώς, και ήταν μια τεράστια εμπειρία στη ζωή μου. Είναι κάτι που άλλαξε τη ζωή μου, πραγματικά. Άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι με αντιμετώπιζαν και τι κάνω για να ζήσω».

«Ήμουν πολύ τυχερός που συμμετείχα σε πολλές μεγάλες ταινίες», παραδέχτηκε ο Κρόου και πρόσθεσε ότι «προφανώς [ο Μονομάχος] κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου».

Θυμίζουμε ότι ο Μάξιμος, χάνει τη ζωή του στο φινάλε της πρώτης ταινίας, ωστόσο πολλοί φαν είχαν την ελπίδα ότι ο Ρίντλεϊ Σκοτ, θα έβρισκε έναν τρόπο να συμπεριλάβει τον Κρόου στο sequel. Δυστυχώς, όπως επιβεβαιώνεται με κάθε τρόπο, δεν υπάρχει χώρος για μια αναδρομή ή έναν πνευματικό οδηγό, για αυτό ξεχάστε όποια ενδεχόμενη επιστροφή του Ράσελ Κρόου.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επερχόμενη ταινία του Σκοτ έχει ο Πολ Μεσκάλ (Aftersun). Το σενάριο υπογράφει ο Ντέβιντ Σκάρπα.

Το sequel του Μονομάχου αναμένεται να κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 24 Νοεμβρίου του 2024.

Το sequel του Μονομάχου

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει στο Κολοσσαίο για να συνεχίσει την ιστορία του Μονομάχου, ρίχνοντας αυτή τη φορά στην αρένα τον Πολ Μεσκάλ (Normal People, Aftersun, Gods Creatures).

Μετά από δύο δεκαετίες φημολογίας, το σίκουελ του Μονομάχου (Gladiator) παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά. Ο Μεσκάλ θα αναλάβει τον ρόλο του Λούσιους, του ενήλικου -πλέον- γιου της Λουσίλα (Κόνι Νίλσεν) και ανιψιού του Κόμοντους που είχε υποδυθεί ο Χοακίν Φίνιξ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μονομάχος του 2000 είχε προταθεί για 12 Όσκαρ, κερδίζοντας τα πέντε, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας και Α' Ανδρικού Ρόλου για τον Ράσελ Κρόου, ενώ είχε σημειώσει πάνω από 460 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο Box Office.

Αυτή την εποχή, ο Ράσελ Κρόου πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «The Pope’s Exorcist».

Διαβάστε επίσης

Ράσελ Κρόου: Η ανατριχιαστική παραφυσική εμπειρία του στα γυρίσματα της νέας ταινίας τρόμου

Ο Πολ Μέσκαλ «λιώνει» στη γυμναστική για να γίνει ο νέος «Μονομάχος»

Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το σίκουελ του «Μονομάχου»

Ράσελ Κρόου: Θα τον δούμε στο σίκουελ του «Μονομάχου»;