ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το σίκουελ του «Μονομάχου»

Ράσελ Κρόου μονομάχος
Ο Ράσελ Κρόου στον Μονομάχο
Αρχείο Newsbomb.gr

Ο Ράσελ Κρόου έχει επιβεβαιώσει ότι δεν θα επιστρέψει στη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Ημερομηνία κυκλοφορίας απέκτησε το σίκουελ του Μονομάχου του Ρίντλεϊ Σκοτ. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου του 2024, όπως αναφέρει το Deadline.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επερχόμενη ταινία έχει ο υποψήφιος για Όσκαρ Πολ Μεσκάλ (Aftersun). Ο πρωταγωνιστής του Μονομάχου (Gladiator) και βραβευμένος με Όσκαρ Ράσελ Κρόου, επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να τον δούμε στο επερχόμενο σίκουελ της ταινίας.

Παρά το γεγονός ότι ο χαρακτήρας του, ο θαρραλέος πολεμιστής Maximus Decimus Meridius, χάνει τη ζωή του στο φινάλε του έπους του 2000, πολλοί είχαν την ελπίδα ότι το Gladiator 2 του Ρίντλεϊ Σκοτ, θα έβρισκε έναν τρόπο να συμπεριλάβει τον Κρόου.
Δυστυχώς, όπως επιβεβαιώνεται με κάθε τρόπο, δεν υπάρχει χώρος για μια αναδρομή ή έναν πνευματικό οδηγό, για αυτό ξεχάστε όποια ενδεχόμενη επιστροφή του Ράσελ Κρόου.

Ο νέος Μονομάχος

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει στο Κολοσσαίο για να συνεχίσει την ιστορία του Μονομάχου, ρίχνοντας αυτή τη φορά στην αρένα τον υποψήφιο για Όσκαρ, Πολ Μεσκάλ (Normal People, Aftersun, God’s Creatures).

Μετά από δύο δεκαετίες φημολογίας, το σίκουελ του Μονομάχου (Gladiator) παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά. Σύμφωνα με το Deadline, τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει ο Πολ Μεσκάλ στον ρόλο του Λούσιους, του ενήλικου -πλέον- γιου της Λουσίλα (Κόνι Νίλσεν) και ανιψιού του Κόμοντους που είχε υποδυθεί ο Χοακίν Φίνιξ.

Οι συναντήσεις με τον Σκοτ ​​για τον πρωταγωνιστικό ρόλο άρχισαν να πληθαίνουν μόλις παραδόθηκε το τελικό προσχέδιο τον περασμένο Νοέμβριο, με τον Μεσκάλ να παίρνει το προβάδισμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μονομάχος του 2000 είχε προταθεί για 12 Όσκαρ, κερδίζοντας τα πέντε, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας και Α' Ανδρικού Ρόλου για τον Ράσελ Κρόου, ενώ είχε σημειώσει πάνω από 460 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο Box Office.

Διαβάστε επίσης

Ράσελ Κρόου: Θα τον δούμε στο σίκουελ του «Μονομάχου»;

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ βρήκε τον νέο «Μονομάχο» του

Όσα γνωρίζουμε για το σίκουελ του «Μονομάχου»: Θα επιστρέψει ο Ράσελ Κρόου;