ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ράσελ Κρόου: Θα τον δούμε στο σίκουελ του «Μονομάχου»;

Ράσελ Κρόου μονομάχος
Ο Ράσελ Κρόου κέρδισε Α' Ανδρικού Ρόλου για τον Μονομάχο του Ρίντλεϊ Σκοτ
Αρχείο Newsbomb.gr

Παρά το γεγονός ότι ο χαρακτήρας του Ράσελ Κρόου έπεσε νεκρός στην πρώτη ταινία, υπήρχε ελπίδα ότι το Gladiator 2 θα έβρισκε έναν τρόπο να συμπεριλάβει τον ηθοποιό στο καστ.

Ο πρωταγωνιστής του Μονομάχου (Gladiator) και βραβευμένος με Όσκαρ Ράσελ Κρόου, επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να τον δούμε στο επερχόμενο σίκουελ της ταινίας. Ενώ ο χαρακτήρας του, ο θαρραλέος πολεμιστής Maximus Decimus Meridius, χάνει τη ζωή του στο φινάλε του έπους του 2000, πολλοί είχαν την ελπίδα ότι το Gladiator 2 του Ρίντλεϊ Σκοτ, θα έβρισκε έναν τρόπο να συμπεριλάβει τον Κρόου.

Οι ελπίδες διαψεύστηκαν από τον ίδιο τον Αυστραλό ηθοποιός ο οποίος μιλώντας με το Fitzy & Wippa Podcast, αποκάλυψε ότι δεν υπάρχουν σχέδια να επιστρέψει ο Maximus στην ιστορία.

«Ναι, είχαμε ένα δείπνο και μιλήσαμε γι' αυτό και όλα αυτά. Οπότε ξέρω περίπου πώς διαμορφώνει την ιστορία. Αλλά ναι, αν θυμάστε, υπήρχε ένα νεαρό παιδί που ήθελε να νικήσει τον Μονομάχο. Αυτό το μικρό παιδί μεγάλωσε, και τώρα είναι ο Αυτοκράτορας. Δεν ξέρω τι άλλο συμβαίνει σε εκείνο το σημείο, αλλά αυτή είναι η ιδέα. Άρα δεν είναι remake ούτε sequel. Δεν είναι η επόμενη μέρα, ξέρετε, 30 χρόνια μετά ή κάτι τέτοιο», εξηγεί ο Ράσελ Κρόου.

Αφού μοιράστηκε τα απογοητευτικά νέα, ο Κρόου αποκάλυψε ότι ήταν ενήμερος σχετικά με την ιστορία του επερχόμενου Gladiator, επιβεβαιώνοντας ότι θα ακολουθήσει όντως τον Λούσιους, του ενήλικου -πλέον- γιου της Λουσίλα (Κόνι Νίλσεν) και ανιψιού του Κόμοντους που είχε υποδυθεί ο Χοακίν Φίνιξ, περίπου 30 χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου Μονομάχου. Δυστυχώς, όπως επιβεβαιώνεται με κάθε τρόπο, δεν υπάρχει χώρος για μια αναδρομή ή έναν πνευματικό οδηγό, για αυτό ξεχάστε όποια ενδεχόμενη επιστροφή του Ράσελ Κρόου.

Ο νέος Μονομάχος

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει στο Κολοσσαίο για να συνεχίσει την ιστορία του Μονομάχου, ρίχνοντας αυτή τη φορά στην αρένα τον υποψήφιο για Emmy, Πολ Μεσκάλ (Normal People, Aftersun, God’s Creatures).

Μετά από δύο δεκαετίες φημολογίας, το σίκουελ του Μονομάχου (Gladiator) παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά. Σύμφωνα με το Deadline, τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει ο Πολ Μεσκάλ στον ρόλο του Λούσιους, του ενήλικου -πλέον- γιου της Λουσίλα (Κόνι Νίλσεν) και ανιψιού του Κόμοντους που είχε υποδυθεί ο Χοακίν Φίνιξ.

Οι συναντήσεις με τον Σκοτ ​​για τον πρωταγωνωνιστικό ρόλο άρχισαν να πληθαίνουν μόλις παραδόθηκε το τελικό προσχέδιο τον περασμένο Νοέμβριο, με τον Μεσκάλ να παίρνει το προβάδισμα. Παρόλο που ο σκηνοθέτης συνέχισε να συναντά κι άλλους ηθοποιούς, οι γνώστες λένε ότι φαινόταν ξεκάθαρο σε όλους τους εμπλεκόμενους ότι ο Μεσκάλ ήταν ξεκάθαρα η κορυφαία επιλογή του Σκοτ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μονομάχος του 2000 είχε προταθεί για 12 Όσκαρ, κερδίζοντας τα πέντε, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας και Α' Ανδρικού Ρόλου για τον Ράσελ Κρόου, ενώ είχε σημειώσει πάνω από 460 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο Box Office.

Διαβάστε επίσης

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ βρήκε τον νέο «Μονομάχο» του

Όσα γνωρίζουμε για το σίκουελ του «Μονομάχου»: Θα επιστρέψει ο Ράσελ Κρόου;

Ρίντλεϊ Σκοτ: Έτοιμο το σενάριο για το σίκουελ του Μονομάχου

Ρίντλεϊ Σκοτ: Έρχεται το σίκουελ του Μονομάχου!